Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el marc de regulació per integrar les estadístiques comercials

La Comissió europea ha obert una consulta pública amb l'objectiu de simplificar i racionalitzar el marc de referència per a les estadístiques europees, reduint la càrrega estadística necessària per als enquestats i definir una nova arquitectura per a les estadístiques instrumentals empresarials europees per a la compilació de les estadístiques europees de qualitat i de negocis de propòsit rellevant.


Seguint amb els objectius i disposicions del Programa Estadístic Europeu (ESP) 2013-2017 i de la Comunicació de la Comissió "sobre el mètode de producció d'estadístiques de la UE: una visió per a la pròxima dècada", l'anomenat Document de Visió, la Comissió ha informat que Eurostat està actualment elaborar un marc jurídic transversals per a la recollida sistemàtica, elaboració, transmissió i difusió de les estadístiques relacionades amb l'estructura, l'activitat econòmica, la competitivitat, les transaccions globals i l'acompliment del sector empresarial europeu.

En aquest context, un projecte per establir un marc de regulació per integrar les estadístiques comercials es troba actualment en discussió.  Com a pas previ, un estudi està sent executat per analitzar els efectes que s'espera que els canvis tinguin.

De fet, l'òrgan executiu estableix que cal garantir que els canvis que es consideren estan en línia amb les necessitats dels usuaris i en un grau màxim l'ajudarà a resoldre els problemes que actualment s'enfronten els usuaris de les estadístiques de les empreses, alhora que millorar el marc regulador per als proveïdors de dades.  

L'objectiu d'aquesta consulta és primer per recollir les opinions de les empreses en temes relacionats amb el subministrament de dades per a la compilació d'estadístiques de les empreses. A més, estem buscant les aportacions dels usuaris de les estadístiques de les empreses sobre la millor manera de coincidir amb les estadístiques elaborades amb les necessitats de l'usuari.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç i contestar el qüestionari online.

17-07-2014

Brussel·les

Miquel Àngel López
Consultor 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir