Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea i el Banc Europeu d?Inversió signen un memoràndum de cooperació en agricultura i desenvolupament rural
Per estimular-ne el seu desenvolupament

Regularà els instruments d’intervenció

El comissari d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Dacian Ciolos, i el vice-president del Banc Europeu d’Inversió, Wilhelm Molterer, han signat avui un Memoràndum de Cooperació a favor del desenvolupament rural pel període 2014-2020. És el primer d’aquest tipus i dóna pas a que les dues institucions estimulin el desenvolupament rural i promocionin la utilització d’instruments financers amb fons de desenvolupament rural.

El Banc Europeu d’Inversió aportarà, segons la Comissió, la seva experiència quant a instruments financers, que juguen, segons la institució europea, un “paper important” per donar suport a la competència i la innovació en agricultura i negocis rurals.

El memoràndum regula els instruments d’intervenció, els pilots i projectes i l’intercanvi d’experiències. Un exemple seria la cooperació del desenvolupament d’instruments financers per recolzar les infraestructures verdes a àrees rurals i boscoses o el finançament de projectes amb els programes COSME i Horitzó 2020.

Per més informació, podeu consultar el següent enllaç

15-07-2014

Brussel·les

 

Àngels Mulet

Consultora d'Agricultura

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir