Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocada la 5ena edició dels Access City Award
Són els premis europeus per a ciutats accesibles de la Unió Europea

En les anteriors edicions hi han participat 171 ciutats 

La Comissió Europea ha convocat la cinquena edició dels Access City Awards, que premien les ciutats que hagin duit a terme labors per facilitar l’accessibilitat a les persones amb discapacitat i els majors. Aquest fet comprèn accessos a la vivenda, les zones de joc per nins, el transport públic o les tecnologies de la comunicació. 

A les quatre primeres edicions hi han participat 171 ciutats. El premi forma part de la tasca de la UE per crear una Europa sense barreres ; una major accessibilitat, segons la Comissió Europea, aporta “avantatges socials i econòmics de llarga durada” per les ciutats, en especialment en el context de l’envelliment demogràfic. 

Hi poden optar les ciutats de  mínim 50.000 habitants i el plaç per presentar-s’hi és el 10 de setembre de 2014.

Hi haurà un primer, segon i tercer premi, a més de quatre mencions especials. El premi comprèn les àrees d’entorn construït i espais públics, transport, informació i comunicació, a més d’instal•lacions i serveis públics. 

Es pot participar amb emplenant un formulari en línea. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç

19-06-2014

Brussel·les


Àngels Mulet

Consultora de Política Regional 

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir