Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
L?Interreg, associació per l?intercanvi de bones pràctiques per a les regions, analitza l?entorn rural
Crear solucions integrades o apropar les Tecnologies de la Informació a les àrees no urbanes són algunes de les recomanacions

Dedins el cicle de conferències “Policy Sharing, Policy Learning”

L’organització Interreg IVC, encarregada de promoure la col•laboració entre regions quant a solucions per la innovació i el medi ambient, va celebrar el cicle de conferències "Policy Sharing, Policy Learning". En ella, es varen reunir experts per parlar i compartir les seves bones pràctiques en matèria de transport, desenvolupament rural o canvi demogràfic, entre altres aspectes.

Quant a desenvolupament rural, els ponents senyalaren algunes recomanacions que les regions haurien de seguir. És necessari, segons Interreg, crear solucions integrades que segueixin els estàndards del programa Horitzó 2020, formular una oferta especialitzada per emprenedors o desenvolupar una estratègia de diversificació per les regions rurals.

Així mateix, també consideren que s’ha d’invertir en cerques de socis locals i externs, explorar tots els tipus possibles d’innovació (quant a producte, procés, marketing i organització). Finalment, des d’Interreg es considera que s’han d’implantar les noves tecnologies als entorns rurals (es considera una precondició per poder avançar) i que els governs locals han de fer un esforç permillorar les facilitats dels entorns no urbans.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç

27-05-2014

Brussel·les

 

Àngels Mulet

Consultora de Política Regional

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir