Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Projecte Farm Inc, l?ajuda pels agricultors a comercialitzar els seus productes i marques
Creat pel Copa-Cogeca i altres sis organitzacions

Una nova via per competir amb les estructures internacionals

El Copa-Cogeca, juntament amb altres sis organitzacions col•laborades han llençat el projecte Farm Inc, creat per ajudar els agricultors a comercialitzar millor els seus productes i marques. El projecte Farm Inc pot contribuir al reforçament de les Pimes agrícoles, mitjançant el desenvolupament d’instruments que ajudin els empresaris del sector a trobar una millor comprensió de la necessitat d’aplicar noves estratègies de comercialització, com per exemple potenciar les marques regionals. També pot ajudar a millorar les capacitats i competències dels empresaris agrícoles per impulsar les seves marques i la comercialització de productes. Finalment, pot ajudar a recolzar les empreses quan s’han d’obrir a nous mercats i han d’internacionalitzar les seves activitats empresarials per tal de ser més competitius en el mercat global.

El projecte, a més, es fonamenta en eines de formació. La seva finalitat consisteix en millorar les capacitats dels empresaris agrícoles i proporcionar formació professional perquè siguin capaços de millorar tant les seves marques com la comercialització dels productes del mitjà rural. Durarà prop de dos anys i té el seu origen a Macerata, Itàlia.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç

13-05-2014

Brusselles

 

Àngels Mulet

Consultora d'Agricultura i Pesca

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir