Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la nova Regulació d?Exempció aplicable al sector pesquer

Aquesta consulta pública està adreçada a autoritats públiques, ciutadans, companyies i organitzacions que tenguin interés en les ajudes estatals i es pot contestar fins dia 4 de juny de 2014.

L’objectiu principal d’aquesta consulta és recollir opinions dels ciutadans i stakeholders sobre el primer esborrany de la nova Regulació d’Exempció aplicable al sector pesquer i de l’aquacultura (FIBER). Les exempcions de regulació ajuden a simplificar els procediments d’ajudes pels Estats Membres, a través de l’autorització de mesures que afectin interessos comuns horitzontals sense avís previ.

Aquesta consulta es pot contestar fins dia 4 de juny del 2014. Podeu enviar la consulta a la direcció de correu electrònic MARE-AIDESDETAT@ec.europa.eu. Heu d’especificar si la contestau com a ciutadà, organització o com a autoritat pública. Es pot contestar en qualsevol idioma oficial de la Unió Europea, però s’aconsella fer-ho en anglès per agilitzar el procediment.

Podeu consultar l’esborrany en aquest enllaç

08-04-2014

Brussel·les

 

Àngels Mulet

Consultora d'Agricultura i Pesca

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir