Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Signada una declaració a favor de les granges familiars
Un total de 21 països la recolzen

Espanya, entre els països que signen el manifest

Una gran quantitat de nacions europees ha signat una declaració conjunta a favor de les granges familiars. Els ministres d’agricultura de 21 països diferents han adoptat el text, com Romania, la república Txeca, Espanya, Portugal o Suïssa, entre d’altres.

Amb l’ajuda de l’Organització per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), aquests països han acordat implementar polítiques favorables per les granges familiars. La llista de països que s’adheriran a aquest manifest creixerà al llarg del 2014, declarat l’any de les granges familiars per les Nacions Unides.

La firma d’aquesta declaració ha estat motivada pel fet que les granges familiars són el 70% de la font de recursos mundial. És més, el 40% de la ma d’obra del món viu de les granges i l'agricultura a petita escala.

Quant a creació de llocs de feina, el suport internacional per les granges familiars se centra a les àrees on la població es troba en període de creixement, com és, per exemple, el cas d’Àfrica.

Per saber més informació, podeu consultar aquest enllaç
 

07-03-2014

Brussel·les

Àngels Mulet
Consultora d'Agricultura i Pesca

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir