Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Europa és capdavantera en el reciclatge de paper

Un informe del Consell Europeu del Paper Recuperat (ERPC) ha mostrat que durant el 2012 Europa va reciclar un 71,7%, la millor xifra a nivell mundial.

Segons l’ERPC el consum de paper a Europa ha disminuït un 13% fins arribar al nivell del 1998, però la quantitat de paper que es recicla és 1,5 vegades més alta. Segons l’ERPC, aquesta és una fita admirable.

El reciclatge és un dels elements clau del Full de Ruta per a una Europa que utilitzi els Recursos Eficientment i ajuda al creixement sostenible d’Europa.

Els informes de l’ERPC mostren que el nombre de països europeus que reciclen menys del 60% del paper ha disminuït i només són 10, mentre que hi ha 13 països que reciclen més d’un 70% del paper. A més a més, a Europa la fibra del paper es recicla una mitja de 3,5 vegades cada any, en comparació a les 2,4 vegades de la resta del món. Tot i això, l’informe també senyala que els patrons de consum faran que sigui difícil mantenir aquest ritme de reciclatge.

La darrera Declaració Europea de Reciclatge de Paper 2011-2015 mostra mesures específiques per a optimitzar la manufactura, recol•lecció i reciclatge del paper.  


Per a més informació:

20-09-2013

Brussel·les

Maria del Mar Coll Villalonga
Consultora 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir