Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Concurs infantil de pintura: L'aigua, font de vida

Com cada any, el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), juntament amb la Fundació per a la pau mundial i el Medi Ambient (FGPE), Bayer i la Corporació Nikon, convoquen un concurs internacional de pintura infantil sobre el medi ambient.

En la seva 22a edició, el concurs de pintura del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) se centra en el lema "L'aigua, font de vida", i el concurs vol conscienciar sobre el fet que l'aigua és la font de tota vida a la terra i que tots compartim la responsabilitat de garantir un subministrament d'aigua estable, segur i sostenible per a les nostres comunitats, el medi ambient i l'economia, i que la qualitat de la nostra vida depèn d'això.

Fins al 15 de febrer de 2013, els infants d'entre 6 i 14 anys poden presentar els seus dibuixos a l'oficina regional del PNUMA a Ginebra.

Podeu consultar més informació sobre el concurs a la pàgina web del concurs i al fulletó informatiu.

18-01-2013

Brussel·les

Imma Gamundí

Consultora de medi ambient

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir