Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
CORDIS ? Portal de Recerca i Innovació. Inclusió d?iniciatives a les Illes Balears.

Durant els Open days 2008 la Sra Margalida Colom, consultora en R+D i TICs del Centre Balears Europa, va contactar amb el Coordinador de Comunicacions de CORDIS, Sr Pierre-Henri Lagriffoul, que va proposar incloure les Illes Balears a la pàgina web  Regional Service  de CORDIS.
 
CORDIS és el Servei d'Informació Comunitari sobre Investigació i Desenvolupament dedicat a la ciència i R+D, és la font oficial d'informació de convocatòries de propostes del Setè Programa Marc. Té com objectius facilitar la participació en les activitats d'investigació europees, millorar els resultats d'investigació europeus focalitzant-me en els sectors crucials per a la competitivitat d'Europa i promoure la difusió de coneixements afavorint les prestacions de les empreses en matèria R+D.

El principal objectiu d'aquest Servei Regional és proporcionar un espai de treball i d'intercanvi d'informació per a que les regions puguin promoure les seves infraestructures, serveis i activitats en R+D.   

Les regions tenen el seu "Portal Research and Innovation" i inclouen conferències, seminaris, centres d'investigació i activitats relacionades en R+D. València, Madrid, el País Basc, Catalunya i les Illes Canàries són les Comunitats Autònomes que per ara en formen part.

 
Per a "activar" la nostra pàgina web, ens hauríem de posar en contacte amb el senyor Pierre-Henri Lagriffoul. 

 

Per a més informació:
   
http://cordis.europa.eu/regions/home_en.html 

23-10-2008

Margalida Colom Alcover                                                    
Consultora R+D i TICs

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir