Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
EUREKA - EUROSTARS

Eureka és una xarxa trans-europea que fomenta la I+D enfocades al mercat que es desenvolupen en les empreses, institucions i universitats arreu d’Europa.

Fou fundada al 1985 com una iniciativa intergovernamental amb l’objectiu fonamental de contribuir a la competitivitat del mercat Europeu través de la innovació i la tecnologia.

El projecte Eureka dóna una marca de renom i qualitat als projectes de cooperació entre entitats de diferents estats d’Europa i permet compartir coneixements i tecnologies per tal de treballar en objectius comuns, com; penetrar nous mercats, participar de convocatòries d’ajuts convocades per la unió Europea i estats membres.

Un dels programes més coneguts d’Eureka és la d’Eurostars que va dirigit especialment a petites i mitjanes empreses d’Europa per tal de facilitar la seva participació en el mercat com l’aportació de noves tecnologies.

Eureka treballa amb una xarxa pròpia d’experts en diferents camps de les tecnologies i la ciència on tots els interessats en treballar per Eureka són convidats a enviar el seu Currículum Vitae a la persona responsable a la Unió Europea;

 

Ms. Stientje Van Veldhoven
Project Officer
European Commission
tel. +32 2 299 97 14
fax. +32 2 299 39 60

 

Més informaciód’Eureka: http://www.eureka.be/about.do 

Més informació del programa Eurostars: http://www.eurostars-eureka.eu/

07-01-2008

Lucy Jane Collyer

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir