Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Medi Ambient: la Comissió acull amb satisfacció l?adopció definitiva de la directiva sobre qualitat de l?aire

El 14 d’abril de 2008 es publicà a la pàgina web “ràpid” el comunicat de premsa emès pels serveis de premsa de la Comissió Europea relatiu a l’adopció definitiva de la Directiva sobre la qualitat de l’aire.

Assenyala el comunicat que aquesta Directiva (que es publicarà al DOUE al maig del 2008) s’ha pres al marc de l’Estratègia temàtica de la Comissió sobre Contaminació Atmosfèrica adoptada al setembre de 2005. La Directiva fon quatre directives anteriors i una decisió del Consell, persegueix la reducció de la presència de partícules fines (anomenades PM2.5) a l’atmosfera de les zones urbanes, fixa normes i dates. S’apunta la dificultat dels Estats per acomplir amb les reduccions de les partícules més grosses (PM10) imposades per la normativa Comunitària i es preveu la flexibilització de la normativa referida.

La Directiva s’ha qualificat pel Comissari de Medi Ambient com a ambiciosa i realista.

15-04-2008

Juanjo García Paradela
Medi Ambient

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir