Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FEMP. PO PESCA 14-20

Del Programa Operatiu per a Espanya del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) per al període 2014-2020, les Illes Balears reben 10.173.802 euros. El 73% del total del fons correspon a finançament europeu mentre que el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i la Comunitat Autònoma aporten el 28% restant. Es un dels principals instruments per tal de promoure una política estructural dirigida al món pesquer, aqüícola i de la comercialització i transformació de productes de la pesca i l'aqüicultura.

Aquest programa recull un conjunt de mesures que s'han de desenvolupar en el sector pesquer fomentant la pesca i l'aqüicultura sostenibles; també impulsa projectes per millorar l'ocupació i la cohesió social dels pescadors i finança la comercialització i la transformació del producte.
El organisme responsable de la gestió del Programa a Balears es el FOGAIBA (Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears).