Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FEADER. PO DESENVOLUPAMENT RURAL 14-20

El Programa de desenvolupament rural de les Illes Balears PDR es l’instrument que aglutina fons de la Unió Europea del FEADER, del Ministeri de Agricultura, Pesca i Alimentación y del Govern de les Illes Balears per fomentar practiques agràries compatibles amb les necessitats de conservació del medi i fomentar inversions i actuacions dirigides a contribuir al manteniment del mon rural de Illes Balears. Entre altres, les ajudes van destinades al desenvolupament rural, agricultura, innovació i transferència de coneixements en el sector agroalimentari, mitigació i adaptació al canvi climàtic, protecció dels recursos naturals, economia, ocupació i joves.

El PDR 2014-2020 te un pressupost total de despesa pública de 164 milions, dels quals la contribució màxima del Fondo Europeu FEADER es de 61 milions.

El organisme responsable de la gestió del Programa a Balears es el FOGAIBA (Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears).