Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FSE. PO GARANTIA JUVENIL. 14-20

El Programa Operatiu de Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés a tots els joves al mercat de treball. L’objectiu és que els joves puguin optar a ofertes de feina ajustades al seu perfil professional, a accions de formació continua, formació en aprenentatge o pràctiques no laborals a empreses entre d’altres mesures.

La implantació del Sistema Nacional de Garantia Juvenil implica promoure mesures o programes d’actuació complementaris dirigits a joves menors de 30 anys que no estudien ni treballen i es troben allunyats del mercat de treball, en col·laboració amb les entitats i els agents implicats.

La proposta d’actuació es fa amb un catàleg de serveis que promou mesures de millora de l’ocupabilitat, de millora de la intermediació, mesures per afavorir la contractació i l’emprenedoria.

Els punts d’atenció a les Balears son els següents:

- SOIB www.soib.es
- Oficines de la xarxa d’informació juvenil.
- Cambra de comerç