Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FSE. PO FSE ILLES BALEARS 14-20

Programa Operatiu FSE 14-20 es dirigeix a fomentar les possibilitats d'ocupació, la inclusió social i la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i la millora de la qualificació de les persones que treballen a la regió.

Disposa d'uns recursos de 82 milions d'euros, dels quals 41 són aportats per la UE i els altres 41 pel pressupost regional de les Illes Balears.

En la gestió del Programa participen diferents conselleries del Govern de les Illes Balears, sota la coordinació de la Direcció General de Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors. 

La taxa de cofinançament de les actuacions és del 50 %.

La Direcció General de Fons Europeus del Govern de les Illes Balears negocia i gestiona l'aplicació a les Illes Balers dels PO FEDER 14-20 Programa Operatiu FEDER 14-20 y Programa Operatiu FSE 14-20 , així com els programes de cooperació territorial europea.