Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FEDER. PO PLURIRREGIONAL 14-20

El PO Plurirregional d'Espanya 2014-2020, resultat de la fusió dels anteriors PO Creixement Intel·ligent i PO Creixement Sostenible 2014-2020, concreta l'estratègia i els objectius globals d'intervenció de l'Administració General de l'Estat (AGE) cofinançat amb fons FEDER en els àmbits del creixement intel·ligent i sostenible (i en l'àmbit urbà).

El PO Plurirregional d'Espanya és un programa cofinançat principalment per la Administració General de l'Estat, tot i que en l'àmbit del Desenvolupament Urbà també compta amb el cofinançament de les comunitats autònomes espanyoles. El seu àmbit territorial està conformat per la totalitat del territori espanyol.

L'elaboració del PO Plurirregional d'Espanya ha estat liderada per la Direcció General de Fons Europeus, del Ministeri d'Hisenda.