Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

FEDER. PO FEDER ILLES BALEARS 14-20

El Programa Operatiu FEDER 14-20 de les Illes Balears per al període 2014-2020 està destinat a millorar les capacitats de recerca i innovació de les PIME locals, a afavorir la implantació de les TIC, a promoure el canvi cap a una economia amb baixes emissions de carboni i a millorar el medi ambient.

Disposa d'uns recursos de 270 milions d'euros, dels quals 135 milions procedeixen de la UE a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. A més, es  participarà en la Iniciativa Pime, instrument financer destinat a facilitar crèdits a empreses per un import de 25 milions d'euros.

En la gestió del Programa participen diferents conselleries del Govern de les Illes Balears, l'Ajuntament de Palma i la Universitat de les Illes Balears, sota la coordinació de la Direcció general de Fons Europeus de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors

La taxa de cofinançament de les actuacions és del 50 %.

La Direcció General de Fons Europeus del Govern de les Illes Balears negocia i gestiona l'aplicació a les Illes Balers dels PO FEDER 14-20 Programa Operatiu FEDER 14-20 y Programa Operatiu FSE 14-20 , així com els programes de cooperació territorial europea.