Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

BREXIT

Després de 43 anys de pertànyer a la UE, el Regne Unit va decidir deixar de pertànyer a la Unió Europea, organització política i econòmica que es va formar després de la Segona Guerra Mundial, i que, fins a la sol·licitud de sortida de Regne Unit estava conformada per 28 països que es beneficien política i econòmicament. 

En el referèndum de 23 de juny de 2016, els ciutadans del Regne Unit decideixen amb el seu vot sortir de la Unió Europea. La votació té lloc després d'intenses negociacions sobre un règim que reforçaria l'estatut especial del Regne Unit a la UE.
Des d'aquest moment Regne Unit i la UE estan intentant establir un acord de sortida de Regne Unit. El camí està sent llarg i encara hi ha moltes incògnites sobre si s'aconseguirà o no un Brexit amb acord o s'establirà un Brexit dur. 

Si vols conèixer la situació de les negociacions, pas a pas, o tens algun dubte sobre els efectes del Brexit aquí pots trobar informació.

Cronologia del Brexit:

https://www.consilium.europa.eu/es/policies/eu-uk-after-referendum/

 

 

 


ACTUALITAT

ANTECEDENTS

PREGUNTES FREQÜENTS