Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Quantia (Límits màxims d'intensitat de l'ajuda)

El percentatge de subvenció depèn del resultat del total de la puntuació bàsica (TPB), de la zona de promoció econòmica i de la tipologia de l’empresa. 

Subvencions a fons perdut fins a un:

fins un 15 % per a grans empreses (*)

fins un 25 % per a mitjanes empreses.

fins un 35 % per a petites empreses.

(*) En el cas de les grans empreses, només es podran concedir ajudes per a inversions inicials que atreguin noves activitats, o per a la diversificació d'establiments existents en nous productes o nous processos innovadors.

Les inversions realitzades a les zones prioritàries tindran un 20% addicional respectant el límits màxims establerts en els Reals Decrets de delimitació de zones de promoció econòmica.

Les resolucions de les sol·licituds d'ajuda que es dicten des de l'1 de gener de 2022 es regiran per la normativa que resulti de l'adaptació a les noves Directrius sobre les ajudes estatals de finalitat regional (2021/C 153/01).

Definició de microempreses,petites i mitjanes empreses.

Zona de promoció econòmica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

 

Tornar