Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Objecte i finalitat

Els incentius regionals son les ajudes financeres que concedeix l’Administració General de l’Estat a la inversió productiva para fomentar l’activitat empresarial, orientant la seva localització cap zones prèviament determinades.  Consisteixen en subvencions a fons perdut i  tenen com objectiu pal·liar els desequilibris interterritorials.

Es un règim d‘ajudes en convocatòria oberta, a on la seva concessió obeeix a criteris objectius i depèn dels projectes que es presentin a cada una de les zones i de la puntuació que obtinguin per aplicació dels criteris de valoració establers en la normativa.

La Unió Europea cofinança una gran part de les ajudes concedides per Incentius Regionals a través del Fons Europeu De Desenvolupament Regional (FEDER). L’objectiu es estimular la creació de noves empreses a les regions més desfavorides.

Els incentius regionals són competència del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. La gestió i tramitació de les sol·licituds d’ajuda, a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon a la Direcció General de Fons Europeus depenent de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, la qual ha delegat la competència executiva en el Centre Balears Europa.

 

 

Tornar