Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

CBEuropa

Els Estatuts del Centre Balears Europa disposen que l’objecte del consorci és l’impuls, l’organització i la coordinació d’activitats relacionades amb l’àmbit de la Unió Europea i que per acomplir-lo el Centre té entre les seves finalitats atorgar ajuts i beques.

El Centre Balears Europa publica anualment una convocatòria de beques CBEuropa destinada a la formació pràctica de joves titulats universitaris a l’oficina del Centre Balears Europa a Brussel·les, amb una durada d’un any.

Objectius de la beca CBEuropa

Adquirir una experiència formativa de caràcter pràctic a Brussel·les.
Conèixer el funcionament de les institucions, les polítiques i les accions de la Unió Europea.
Participar en l’activitat habitual i col·laborar en les tasques tècniques de l’oficina de Brussel·les: recerca d’informació i preparació de material i documentació, assistència a reunions o conferències d’institucions i òrgans de la Unió Europea, i col·laboració en la realització d’informes, butlletins, etc.
Assolir uns amplis coneixements pràctics de tot el que suposa la pertinença d’Espanya, especialment les Illes Balears, a la Unió Europea.

Més informació.