Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Sobre Centre de Documentació Europea

El Centre de Documentació Europea de les Illes Balears (CDE) es crea mitjançant l’Acord Fundacional signat el 25 d’octubre de 1985 entre el Govern de les Illes Balears, la Caixa de Balears “Sa Nostra” i la Universitat de les Illes Balears.

En funcionament des del 1986, depèn de la Direcció General de Comunicació de la Comissió Europea i té com a objectiu principal donar a conèixer el funcionament i les polítiques de la Unió Europea.

La funció primordial del Centre de Documentació Europea de les Illes Balears consisteix a subministrar informació als usuaris (ciutadans, professionals liberals i l’Administració de les Illes Balears) sobre els diferents temes objecte del seu interès, atendre les seves consultes, facilitant-los la documentació o la resposta oportuna. En el cas del CDE Illes Balears, les sol·licituds d’informació es reben mitjançant la web, per telèfon , carta o correu electrònic.

A més, el CDE du a terme la funció d’alimentar la web amb l’actualitat normativa de la Unió Europea, edita quinzenalment el butlletí electrònic de legislació, normativa, convocatòries, documents d’interès i bibliografia, i manté el fons bibliogràfic tramès per l’Oficina de Publicacions Oficials de la Unió Europea.

 

FACEBOOK CDE:

@CDEILLESBALEARS