Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Centre de Documentació Europea Illes Balears

El Centre de Documentació Europea de les Illes Balears (CDEIB) en funcionament des del 1986, depèn de la Direcció General de Comunicació, que és el departament de la Comissió Europea que s'encarrega d'explicar les polítiques de la UE a l'exterior. Manté a la Comissió al corrent de la situació política i l'evolució de l'opinió pública i els mitjans de comunicació. A més, coordina les campanyes de comunicació.

Xarxa de Centres de Documentació Europea

Els centres de documentació europea contribueixen a l'ensenyament i la investigació sobre la integració europea. Ofereixen una àmplia varietat de documents sobre assumptes europeus i animen a la comunitat acadèmica a participar en el debat sobre Europa

Punts de contacte UE:
https://europa.eu/european-union/contact/meet-us_es

Punts de contacte Espanya:
https://ec.europa.eu/spain/services/contact-points_es

La funció primordial del CDEIB consisteix a subministrar informació als usuaris (ciutadans, professionals liberals i l’Administració de les Illes Balears) sobre els diferents temes objecte del seu interès, atendre les seves consultes, facilitant-los la documentació o la resposta oportuna. 

Disposa d'una Biblioteca que conté el fons bibliogràfic tramès per l’Oficina de Publicacions Oficials de la Unió Europea.

Col·labora amb l’Arxiu Digital Espanya-Unió Europea / Spain-European Union Digital Archive (SEDAS) que recull documents rellevants, en tots els formats (text, imatge, àudio, vídeo) sobre Espanya i la Unió Europea. També recull producció intel·lectual de les universitats, principalment espanyoles, en la matèria.

http://seda.uji.es

http://repositori.uji.es/

Organitza xerrades formatives gratuïtes, impartides des de 1998. Obertes a tots els ciutadans, encara que els seus principals destinataris són els centres docents (instituts d'ensenyament secundari, batxillerat i formació professional, col·legis d'educació primària i escoles d'adults).

Col·labora amb universitats i centres educatius per acollir a estudiants en pràctiques (universitaris i alumnes de cicles formatius).

Periòdicament col·labora amb l’edició digital del butlletí informatiu del Centre Balears Europa i Europe Direct Illes Balears.


El CDEIB té una presència activa a Facebook @CDEILLESBALEARS

Centre de Documentació Europea Illes Balears