Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Enterprise Europe Network (EEN)

Enterprise Europe Network Illes Balears és un consorci que ofereix als empresaris de les Illes Balears una finestreta única per millorar el seu accés al mercat europeu i proporciona als empresaris un seguit de serveis d’alt valor afegit, com el foment de la innovació, la transferència de tecnologia, la internacionalització i la divulgació de programes comunitaris d’interès per a les pimes.

Entre els objectius de la xarxa destaca prestar serveis a les empreses (especialment PIMEs), centres tecnològics, universitats, clústers, i en general tot tipus d’organitzacions, en temes com per exemple millora de la competitivitat, promoció de la innovació, cerca de socis, legislació europea.

Per contribuir a aconseguir aquest objectiu, ofereix:

    • Informació sobre convocatòries i orientació en la preparació i presentació de propostes europees R+D+I.
    • Identificar i difondre cerques de socis per a la formació de consorcis i la presentació de projectes a convocatòries de programes europeus.

El consorci de la xarxa Enterprise Europe Network a les Illes Balears està format per:

    • Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia (Fundació Bit), que coordina les activitats
    • Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), com a soci
    • Cambra de Comerç de Mallorca, com a soci.