Convocat˛ria europea - Projecte
Recerca de socis per a Erasmus + Esports
Objectiu

El Consell del Comtat de Suffolk (Costa Est del Regne Unit) cerca socis que vulguin millorar els resultats acadèmics i els processos educatius de persones d'entre 14 i 16 anys mitjançant l'esport. D'aquesta manera volen col·laborar amb altres organitzacions educatives per compartir catàlegs de bones pràctiques, incloure l'activitat física en la vida escolar dels adolescents o influir en els models educatius actuals. A més vol que el projecte pugui influir en les polítiques educatives del futur.

Activitats a desenvolupar

-Desenvolupar un model estratègic i operatiu de bones pràctiques que pugui ser compartit per les autoritats locals i actors educatius de tot l'àmbit europeu. Això podria incloure la investigació acadèmica i una varietat d'intervencions.
-Avaluar com aquests models poden influir en la salut mental dels adolescents.
-Organitzar accions que provoquin un major grau d'implicació per part dels actors educatius (professors, pares, alumnes...).
-Destacar la importància de reduir els comportaments sedentaris entre els escolars i el paper de l'activitat física en l'assoliment de l'educació.

Tipus de destinataris o socis

Centre educatius que ofereixin formació a persones entre 14 i 16 anys.

Data de publicaciˇ09-02-2018
Data lÝmit28-02-2018

Les entitats interessades en participar al projecte han d'emplenar el formulari que poden trobar fent clic AQUÍ i enviar-lo a la persona de contacte abans del 28 de febrer.

Organitzador / Contacte

Philip Lown

Partnership Programme Manager

Tel: +44 1473 265757

Email: philip.lown@suffolk.gov.uk

Web o e-mailhttps://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/actions/sport/collaborative-partnerships_en
Elaborat per

Joan Carles Munar
Brussel·les

socialcbalears.eu
El finanšament europeu dels projectes estÓ subjecte a les bases del programa i els acords entre els socis.
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentaciˇ i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 78 43 42), i la senyora Yolanda Vega San MartÝn (yvega@cbe.caib.es, 971 78 44 60)