Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017 en l'àmbit de les telecomunicacions eHealth sota el Mecanisme Conectar Europa Telecom, CEF-TC-2017-2.
Objectiu

L'Agència d'Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA) llança una convocatòria sota el Programa de Treball 2017 de xarxes transeuropees de telecomunicacions d'acord amb el Mecanisme ``Conectar Europea´´. Quant als objectius, pel que fa als Serveis Genèrics per a la Prescripció Electrònica i el Resum del Pacient es pretén establir els punts de contacte nacionals de eHealth (NCPeH) i ampliar el desplegament dels serveis de ePrescripció i Resum de pacients a tots els Estats Membres. Respecte als Serveis Genèrics per a les Xarxes de Referència Europees (ERN) es vol iniciar una plataforma de serveis clínics per a la ERN. 

Activitats a desenvolupar

En l'àmbit de la Prescripció i Resum del pacient:

- Donar suport al desplegament de serveis genèrics per part dels Estats membres en l'àmbit del resum de pacients i la prescripció electrònica, tam com es defineix en les directrius pertinents adoptades per la xarxa eHealth Network, permetent la connexió del seu NCPeH als serveis d'informació sanitària transfronterera de la UE (CBeHIS)
- Permetre específicament als Estats Membres que no estan actualment finançats pel CEF implementar, provar i operar el NCPeH, això els permetrà intercanviar Resums Electrònics i Resums de Pacients.

En l'àmbit de les ERN:
- Subministre de suport tècnic de TI (per exemple, helpdesk, suport de codificació, càrrega de dades, manteniment de pàgines web relacionades amb ERN, etc.) per assegurar l'ús apropiat dels Serveis Bàsics de ERN.
- Capacitació necessària per a l'ús dels principals serveis de les ERN.
- Adquisició de hardware i software necessaris per a l'ús dels principals serveis de les ERN (per exemple, hardware, càmeres d'alta definició, càmeres web, software específic relacionat amb l'àrea d'experiència i llicències apropiades)

Tipus de destinataris o socis

Poden presentar projectes diferents entitats segons si el projecte es dirigeix als Serveis Genèrics per a la prescripció Electrònica i el Resum del Pacient o a les Xarxes de Referència Europees (ERN).

Data de publicació13-05-2017
Data límit21-09-2017
Organitzador / Contacte

Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA) 
INEA-CEF-TelecomCalls@ec.europa.eu.

Web o e-mailhttps://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/apply-funding/2017-cef-telecom-call-ehealth-cef-tc-2017-2
Pressupost o finançament

El pressupost total és de 9 million €.

Nombre de Socis1Mínim: - Màxim:
Idioma/es en què es pot presentar la sol·licitud
Elaborat per

Ruth Vazquez


Brussel·les 

socialcbalears.eu
El finançament europeu dels projectes està subjecte a les bases del programa i els acords entre els socis.
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 78 43 42), i la senyora Yolanda Vega San Martín (yvega@cbe.caib.es, 971 78 44 60)