Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del programa Mecanisme Conectar Europa (Telecom). Entrega electrònica
Objectiu

1. Promoure l'adopció i accelerar l'ús de les especificacions tècniques de eDelivery entre les entitats públiques i privades.

2. Les activitats recolzades en aquesta convocatòria hi hauran de, en la mesura del possible:

-Complir amb els requisits establerts en el Reglament eIDAS per permetre la seva utilització per al subministrament de serveis de lliurament electrònic, inclosos els qualificats.
-Complir els requisits establerts en relació amb el desplegament i / o l'explotació de punts d'accés dins d'altres reglaments europeus sectorials (per exemple, transport, medi ambient, energia, salut, contractació pública electrònica.

Activitats a desenvolupar

-Implementar i / o operar punts d'accés durant un any.
-Implementar i / o operar editors de metadades durant un any.
-Millorar les solucions d'intercanvi de dades (COTS), programari de codi obert (OSS) i uns altres) per donar suport a i, per tant, complir plenament amb els estàndards CEF eDelivery. Una actualització típica consisteix a agregar o configurar funcionalitat a la solució d'intercanvi de dades per suportar els estàndards CEF eDelivery (per exemple, algorisme de xifrat, suport de model de quatre cantonades, suport de descobriment dinàmic, etc.).

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats Membres de la UE.

Data de publicació06-05-2017
Data límit21-09-2017
Organitzador / Contacte

Direcció General d'Energia i Transport. Comissió Europea.

Web o e-mailhttps://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/apply-funding/2017-cef-telecom-call-edelivery-cef-tc-2017-2
Pressupost o finançament

0.5 milions d'euros

Nombre de Socis1Mínim: - Màxim:
Idioma/es en què es pot presentar la sol·licitud
Elaborat per

Carlos Cañellas Bonet
Brussel.les

El finançament europeu dels projectes està subjecte a les bases del programa i els acords entre els socis.
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 78 43 42), i la senyora Yolanda Vega San Martín (yvega@cbe.caib.es, 971 78 44 60)