Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Comitè de Seguiment del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupamen Regional

Parlament de les Illes Balears - carrer del Conquistador, 11, 07001 Palma /

S'ha reunit a Palma el Comitè de Seguiment del Programa Operatiu (PO) FEDER 2014-2020 de Balears. Aquest programa, que suposa una ajuda comunitària de 135 milions d'euros a Balears, és un instrument fonamental per avançar cap a la transformació econòmica de les Illes i afavorir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

La trobada, presidida pel Director General de Fons Europeus, Félix Pablo Pindado, i pel Sotsdirector General Adjunt de Gestió del FEDER del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, Claudio Pérez-Olea, ha servit per presentar alguns exponents d'aquest canvi en forma de projectes concrets engegats que estan permetent tenir en Balears empreses més innovadores i generadores d'ocupació, una economia més basada en el coneixement i en l'ús de les TIC i un medi ambient més cuidat. A la reunió també han assistit, entre d'altres, representants de la Comissió Europea, del Govern de les Illes Balears, així com dels principals interlocutors econòmics i socials de les nostres illes.


ESCOLTAR EL CONTINGUT
PODCAST

Més informació:
http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2974518&coduo=2390298&lang=ca
Tornar Compartir Imprimir