Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Cursos CBE

Jornada informativa sobre ajudes de finalitat regional: els incentius regionals a les Illes Balears

La Direcció General de Fons Europeus, de Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern Balear,  amb el Centre Balears Europa organitza aquesta jornada informativa per presentar les ajudes dels incentius regionals per a les Illes Balears.   

Ajuts per:  Projectes de creació de nous establiments. Projectes d'ampliació Projectes de modernització   Sector econòmics promocionables:  

Indústries transformadores i serveis: de suport a la producció que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, incloguin tecnologia avançada, prestin especial atenció a millores mediambientals i suposin una millora significativa en la qualitat o la innovació del procés o el producte i, en especial, els que afavoreixin la introducció de les noves tecnologies i la prestació de serveis en els subsectors de les tecnologies de la informació i les comunicacions, i els que millorin significativament les estructures comercials.

 - Establiments turístics i instal·lacions complementàries d'oci que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, posseeixin carácter innovador, especialment pel que fa a les millores mediambientals i que millorin significativament el potencial endogen de la zona. 

Subvencions a fons perdut fins a un: 10 % per a grans empreses. 20 % per a mitjanes empreses. 30 % per a petites empreses.  

Informació extra

Lloc: Auditori de la Fundació Caixa de Balears (c/ Concepció, 12, Palma)

Illa: Mallorca

Places: 250

Dirigit a:
Empreses

Dates del curs

Data inici: 27-11-2017

Data fi: 27-11-2017

12.00h a 14:05h

Informació inscripció

Preu: Gratuït

Inscriure's al curs