Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a formar un consorci en el marc d'INTERREG EUROPE

TECNOVA és un centre tecnològic de la indústria auxiliar d'agricultura localitzat a Almeria. Format per 120 empreses relacionades amb el sector de la biotecnlogia, l'envasament, la nutrició vegetal i fitosanitària, el reg i tractaments d'aigües, etc. 

El centre està molt interessat en unir-se a una idea de projecte per a presentar-se a la pròxima convocatòria a l'abril del programa INTERREG EUROPE. 


Cerca de socis per a combatre l'assetjament escolar

El departament de ciències socials de la Universitat de Nicòsia a Xipre cerca socis per a un projecte que pretén promoure la inclusió a les escoles mitjançant l’aplicació de pràctiques antidiscriminatòries contra l'assetjament escolar, en el marc de la convocatòria de proposta d'Erasmus +, Acció 2: Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques – “col·laboració estratègica en el camp de l'educació i la formació”.


Cerca de socis per a un projecte de protecció civil i contaminació marina

El municipi de Buzau a Romania i el Cos Municipal en situacions d'Emergència estan interessats en unir-se a un consorci o col·laboració existent.


Cerca de socis per a promoure el respecte dels drets humans en l’esport.

Salaam Peace, una organització benèfica de Londres, busca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus + Mobilitat.
 
L'objectiu principal del projecte és promoure la cohesió de la comunitat, la diversitat, els valors comuns i el respecte als drets humans i l’unita a través de l’esport.

El projecte pretén reunir a al.lots i al.lotes de 14 a 18 anys, de 2 a 5 països europeus, per a què experimentin la diversitat de l’est de Londres i l’impacte dels jocs olímpics i el seu legat.


Cerca de socis per a promoure la no discriminació i la integració de l'ètnia gitana.

Una ONG de Londres cerca socis per a presentar-se a la convocatòria de propostes per a promoure la no discriminació i la integració de l'ètnia gitana, en el marc del Programa Drets, Igualtat i Ciutadania (DIC).


Cerca de socis per a la integració social de famílies de migrants i refugiats.

Renaisi, una organització de Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus+ Col.laboració Estratègica per a l’Educació a les Escoles. El projecte es centra en la integració social de les famílies de migrants i refugiats i té com a objectius principals:

  • 1. Examinar el suport disponible per a les famílies de migrants i refugiats en relació a la integració social i educativa;
  • 2. Comparar i contrastar diferents enfocaments i col.laboracions entre les escoles i els entorns comunitaris;
  • 3. Facilitar el desenvolupament d’habilitats entre els membres de l’equip de treball (assessors, advocats, professors i educadors) en aquest camp.


Cerca de socis per a contribuir a una millor administració pública polonesa

Una ONG de Polònia cerca socis per a un projecte que pretén compartir bones pràctiques per a una millor regulació de l’administració pública polonesa, en el marc del Programa Operacional de Desenvolupament per al Coneixement i l’Educació (Operational Programme Knowledge Education Development).

L’objectiu del projecte és desenvolupar i implementar a Polònia noves solucions, creades en cooperació amb socis estrangers, en el següent tema: “Inversió en la capacitat institucional i en l'eficàcia de l'administració pública i serveis públics en l'àmbit nacional, regional i local per a implementar reformes, millors regulacions i bona governança”.

Es cerquen socis estrangers d’Estats Membres de la UE que apliquin solucions innovadores dins una o més àrees:

  1. Eficàcia dels serveis públics proporcionats pels socis. Hi ha especial interès en els serveis socials relacionats amb turisme o cultura.
  2. Cooperació entre governs locals i organitzacions no governamentals - subcontractació pública, cooperació no financera, comitès d’activitats intersectorials.
  3. Formes de cooperació o comunicació entre habitants i les entitats local, incloent-hi eines de consulta pública


Cerca de socis per a formar a professionals que treballen amb dones víctimes de violència de gènere

El municipi de Kensigton-Chelsea cerca socis per a la formació de professionals que treballen amb dones víctimes de violència domestica, en el marc del programa Erasmus +, Associació Estratègica.

El projecte té com a objectiu:

  • - Proporcionar formació als professionals que treballen amb víctimes, especialment a aquells professionals que treballen amb víctimes de violència que siguin dones i nines.
  • - Reunir a l’entitat local, el soci expert en violència domèstica (Standing Together Against Domestic Violence) i la formació tècnica i professional.
  • - Enfocar-se en el desenvolupament del curs de formació i l’intercanvi de bones pràctiques.


Cerca de socis per a un projecte de tractament d'aigües residuals a través de digestió anaeròbica

La Junta d’Andalusia cerca urgentment un soci per presentar un projecte a la convocatòria CIRC-02-2016-2017: Water in the context of the circular economy en el marc d’H2020.

Actualment formen part del consorci: la Universitat de Cadis, la Universitat de Sevilla, el Centre for New Water Technologies (CENTA) i una empresa tecnològica BIOAZUL.

L’objectiu del projecte és fomentar la cooperació entre el sector públic i privat per a donar solucions innovadores i efectives al reptes que es presenten en el sector de l'aigua. Les solucions innovadores han de tenir en compte els objectius de l’economia circular, com per a exemple, contribuir a la disminució de l’ús de matèries primes i el canvi climàtic.

 


Recerca de socis per a organitzacions que treballin amb nens petits en temes ecològics

Una guarderia de Polònia cerca  socis per a un projecte en el marc del programa Erasmus+. L'objectiu del projecte és compartir l'experiència de treballar amb nens en assumptes ecològics i compartir les idees per ensenyar ecologia a nens petits. El projecte també pretén que els socis intercanviïn idees de com l'ecologia és ensenyada en guarderies en diversos països i de com ensenyar aquest tema pot influir en el comportament dels nens en el futur.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant