Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Recerca de socis per a l’ integració de migrants en el mercat de treball

L’Adult Training Network Ltd cerca socis per a un projecte d’integració, en el marc del Fons per l'asil, migració i integració de la Comissió Europa (Asylum, Migration and Integration Fund - AMIF). El projecte es centra en l’objectiu segon del fons que és el de facilitar l’accés al treball i promoure la integració en el lloc de treball. 


Cerca de socis per a un projecte que pretén debatre el concepte d’identitat europea i establir un nou concepte d’Europa en el marc d’Europe for Citizens

El municipi de Norcia (Umbria, Italia) cerca socis per a presentar un projecte a la convocatòria Europe for Citizens- Democratic Engagement and Civic Participation –Networks of towns.


Cerca de socis per a un projecte que pretén prevenir i combatre el racisme, l’homofòbia i altres formes d’intolerància

L’organització FECONS (Fundació Europea per a la Cooperació Nord-Sud) cerca socis per a un projecte que pretén prevenir i combatre el racisme, l’homofòbia i altres formes d'intolerància en el marc del programa Rights, Equality and Citizenship (REC Programme).


Cerca de socis per un projecte per potenciar entre els joves estils de vida saludables

L’organització New Choice for Youth (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc de la convocatòria d’ERASMUS+ Key Action 2: Strategic partnership in the field of youth.


Cerca de socis per a formar un consorci en el marc d'H2020

El Center of New Water Technologies Foundation (CENTA) i el Centro de Investigación en Tecnologías de la Información y las Comunicaciones (CITIC) cerquen socis interessats en preparar una proposta sobre els següents temes, fent ús d'una eina creada per ells anomenada SWIRL (Scenario‐based Water Innovation & Research Laboratory):

  • SFS‐01‐2016: Solutions to multiple and combined stresses in crop production
  • RUR‐03‐2017: Towards 2030  ‐ policies and decision tools for an integrated management of natural resources  
  • RUR‐04‐2016: Water farms – improving farming and its impact on the supply of drinking water
  • RUR‐05‐2017: Novel public policies, business models and mechanisms for the sustainable supply of and payment for forest ecosystem services
  • CIRC‐02‐2016‐2017: Water in the context of the circular economy


Cerca de socis per un projecte d’inclusió social mitjançant l’esport en el marc d’Erasmus+

L’organització Salaam Peace (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc del programa d’intercanvi Erasmus+.

L’objectiu és promoure la cohesió comunitària, la diversitat i els valors comuns de respecte pels drets humans mitjançant l’esport. El projecte estarà dedicat a joves d’entre 14 i 18 anys d’entre 2 i 5 països de la Unió Europea per experimentar la diversitat cultural de l’est de Londres i l’impacte del legat dels Jocs Olímpics.


Cerca de socis per un projecte d’igualtat per a dones refugiades

L’organització Manor Gardens Welfare Trust (Anglaterra) cerca socis per presentar un projecte finançat a través dels Fons s’Asil, Migració i Integració.


Cerca de socis per un projecte en gestió de Big Data a polítiques públiques sanitàries en el marc d’H2020

La Universitat de Piraeus (Grècia) cerca socis per presentar un projecte a la convocatòria d’Hortizó 2020 Societal Challenge: Health, Demographic Change and Wellbeing en el subtema Call on Personalised Medicine: Big Data supporting Public Health policies SC1-PM-18-2016


Cerca de socis per participar en un projecte en el marc del programa Europe for Citizens

La regió de Länsstyrelsen Gävleborg (Suècia) cerca socis per presentar el projecte “Strengthened meetings” a la convocatòria Europe for Citizens (Data límit: 1 de març) de la Comissió Europea.


Cerca de socis per un projecte d’intercanvi de bones pràctiques en el marc d’Erasmus+ KA2

L’escola d’ensenyament secundari superior Greveskogen, a Vestfold (Noruega) cerca socis per presentar un projecte en el programa de la Comissió Europea Erasmus+ Key Action 2: Cooperation for innovation and exchange of good practices (EAC/A04/2015).

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant