Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Búsqueda de socios para un proyecto en turismo sostenible gastronómico

La Diputación de Huelva busca socios para presentar un proyecto a la convocatoria ENI CBC MED 2014-2020 (Objetivo temático A.1 Bussiness and SMEs development).

El proyecto que se desarrollará hasta 2020 pretende llevar a cabo iniciativas de turismo sostenible y diversificación de los servicios turísticos mediante la gastronomía y la dieta mediterránea.


Búsqueda de socios para un proyecto de cicloturismo en áreas naturales

La Diputación de Huelva busca socios para presentar el proyecto “European Network for the Promotion of Cycle Tourism in Natural Areals – Eco- Cycle” a la segunda convocatoria de proyectos INTERREG (Objetivo específico 4.1 Improve the Implementation of Regiona Development Projects and Programmes).

El objetivo del proyecto es mejorar las políticas locales y regionales relacionadas con el desarrollo del turismo ciclista en áreas naturales.


Cerca de socis per a promoure la tolerància i el respecte mutu dels refugiats.

El municipi “La Palma del Condado”, a Andalusia, cerca socis per a un projecte que pretén integrar la població refugiada, en el marc del Programa Europa Creativa, Cross-sectoral-Refugee Integration Projects 2016

El principal objectiu del projecte és promoure la tolerància i el respecte mutu de la població refugiada.


Cerca de socis per al programa INTERREG EUROPE (recerca i innovació)

La Conselleria de Medi Ambient i d'Ordenació del Territori d'Andalusia busca socis per a crear un consorci en el marc del programa INTERREG EUROPE en l'eix de recerca i innovació.

L'objectiu del projecte és donar suport als governs regionals a l'hora de fomentar la innovació dins dels sistemes regionals de gestió de l'aigua a través de l'aprenentatge mutu i l'intercanvi de coneixements amb altres actors regionals.


Cerca de socis per a un projecte de desenvolupament sostenible del patrimoni cultural en àrees rurals europees.

L’agència de desenvolupament econòmic de la Regió d’Úmbria (Itàlia), cerca socis per a una proposta de projecte europeu interregional en relació a un enfocament sostenible del patrimoni cultural de les regions rurals europees.

L’objectiu principal del projecte és intercanviar experiències per tal de millorar les polítiques que aborden l’enfocament sostenible del patrimoni cultural en les àrees rurals, a on el principal repte és millorar l’accessibilitat i l'experiència, protegint, al mateix temps, el lloc específic i l’ambient.


Cerca de socis per un projecte de gestió d’aigua

La Conselleria de Medi Ambient i planificació urbanística d’Andalusia cerca socis per formar un consorci i presentar un projecte a la pròxima convocatòria del programa INTERREG EUROPE.

L’acció s’emmarca a l’eix temàtic de recerca i innovació de la convocatòria. L’objectiu del projecte és donar suport als governs regionals a l’hora d’innovar en els sistemes de gestió d’aigües enfortint l’intercanvi de coneixements entre actors regionals.


Cerca de socis per a un projecte de no discriminació i integració de la població romaní

L’ajuntament de Sabadell cerca socis per a un projecte que pretén frenar la discriminació i fomentar la integració del col·lectiu romaní, en el marc del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania (DIC) de 2015.

El projecte es centra en l’objectiu tercer de la Convocatòria: Activitats adreçades a sensibilitzar sobre els estereotips nocius dels romanís i donar suport a la integració en la societat d’aquest col·lectiu. L’objectiu general és promoure una estratègia de comunicació i sensibilitzar per tal de contrarestar els estereotips negatius, clixés i prejudicis que circulen sobre el col·lectiu romaní, per tal d’afavorir la coexistència i la interacció i enteniment mutu i abolir actituds discriminatòries i racistes. 


Cerca de socis per a prevenir la violència sexual conra els nens a les escoles

La fundació “Márgenes y vínculos” cerca socis per a socis interessats a implementar un projecte de prevenció de violència sexual contra els nens a les escoles anomenat “el meu cos és un tresor”.

Els objectius específics són:

  • - Prevenir situacions d'abús sexual en la població menor d'edat;
  • - Donar al nen elements (adients per a la seva edat) que el facin capaç de distingir una situació de risc per abús sexual;
  • - Habilitar als pares i mestres per aclarir qualsevol dubte i realitzar una verbalització d'abús sexual o agressió sexual;
  • - Conscienciar els professionals d'atenció pública en els assumptes per tal d’assegurar la protecció de menors.


Cerca de socis per a un projecte de desenvolupament urbà intel·ligent

ASSTREIA, una ONG de Moldàvia, cerca socis per a un projecte anomenat “Infraestructura Innovadora intel.ligent”, en el marc del programa Horizon 2020 (ciutats intel.ligents).

El projecte pretén crear una ciutat intel·ligent, adreçada a l'usuari i a la demanda, mitjançant un desenvolupament sostenible i un model de regeneració urbana, dirigint una transformació d’èxit d'infraestructures i serveis.


Cerca de socis per a un projecte agroalimentari en el marc d'INTERREG EUROPE

El parlament regional de Wielkopolska ha adoptat el Programa per a la promoció de l'herència culinària de la regió i menjar d'alta qualitat.

El departament d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la regió polonesa Wielkopolska busca unir-se a un consorci per a dur a terme un projecte agrícola en el marc del programa Interreg en competitivitat de PIMES.

L'objectiu és millorar l'emprenditoria de les PIMES que es dediquen a la producció de productes d'alta qualitat.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant