Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
DAPHNE III - Treballs de prevenció i mediació sobre violència domèstica

  • Abordar la prevenció de la violència domèstica des de les escoles per tal d'augmentar la consciència dels nens sobre els problemes que presenta la violència domèstica i sobre temes vinculats a les relacions personals.
  • Analitzar com els nens i la gent jove poden sobreposar-se a aquestes situacions.
  • Augmentar la intervenció i la mediació a les escoles de primària i secundària amb formació per al professorat.


Accions transnacionals en experimentació social

L'objectiu general arribar a la gent jove a través de conferències i l'establiment de relacions i treball en xarxa. Específicament, el projecte es dirigeix a joves d'entre 16 i 19 anys que es troben exclosos o troben barreres per a la seva integració i participació dins la societat.


Democràcia, ciutats i drogues II (2008-2011)

Donar suport a les ciutats europees per al desenvolupament de polítiques en matèria de drogues basades en les aliances entre els actors rellevants (autoritats locals, serveis de salut i de justícia criminal, comunitats -incoses les minoritàries- i els drogo depenents) perseguint una aproximació efectiva als problemes relacionats amb les drogues (coordinació, participació, orientació als objectius i investigació).


Aprenentatge permanent per a ex delinquents

Un consorci d'organizacions de West Midlands está muntant una associació Leonardo en l'àmbit  de l'aprenentatge permanent per a ex delinquents; es tracta de compartir bones pràctiques i crear programes innovadors.


Prevenció i lluita contra el crim - Tràfic de menors

Desenvolupar una resposta multilateral al problema del tràfic de menors i augmentar la protecció dels menors que n'hagin experimentat.


Prevenció i Lluita contra el crim - Agents de seguretat juvenil per a la Comunitat

  • Fomentar i desenvolupar la consciència sobre la importància de la seguretat ciutadana per a la comunitat des de les escoles, de tal manera que els escolars estiguin implicats i informats des de ben joves.
  • Implementar el programa "Agents de seguretat juvenil per a la Comunitat" a les escoles que té com a objectiu conscienciar sobre la prevenció del crim als joves per a que siguin uns bons ciutadans al futur i augmentar el coneixement sobre les iniciatives actuals sobre prevenció del crim.


Prevenció i Lluita contra el crim - Tràfic d'infants

  • Augmentar la conscienciació sobre els problemes del tràfic d’infants que empren com a mètode els desplaçaments en avió dins i fora de la UE.
  • Desenvolupar un protocol i els procediments per a gestionar aquests problemes, inclosa la identificació de les víctimes i rutes potencials.
  • Fer arribar aquestes recomanacions a les companyies aèries.
  • Recopilar dades rellevants sobre la matèria que puguin ser emprades pels socis europeus.
  • Recolzar als organismes encarregats de l'aplicació de la llei per a dur a terme una persecució més efectiva de les persones identificades com a traficants.


Millora dels mètodes de treball (persones amb dificultats al mercat laboral)

Enfortir i desenvolupar els serveis públics d'ocupació a les regions a través de l'intercanvi d'informació, experiències i bones pràctiques relacionades amb mètodes de treball individual per a persones experimentant dificultats en el mercat de treball (persones de més de 45 anys, dones, desocupats de llarga durada, gent d'àrees rurals, etc.)


DAPHNE III - Formació en els espais públics per a joves

Enfortir la capacitat dels joves per evitar convertir-se en víctimes del crim i adquirir comportaments antisocials en els espais públics.

Promoure la participació activa dels joves i definir polítiques d'implicació actives per garantir la seva seguretat als espais públics.


URBACT II (Programa Europeu per al Desenvolupament Urbà Sostenible)

Recerca de socis per part de l'Ajuntament del Comtat de Hordaland  (Noruega) per a participar a la propera convocatòria del Programa URBACT II. Els objectius de URBACT són:

- Proporcionar un instrument d'aprenentatge i intercanvi de bones pràctiques per a decisors polítics i altres actors implicats en les polítiques de desenvolupament urbà

- Disseminar bones pràctiques

- Ajudar als decisors polítics i gestors de programes operacionals per a dissenyar plans d'acció

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant