Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Prevenció i Lluita contra el crim - Tràfic d'infants

  • Augmentar la conscienciació sobre els problemes del tràfic d’infants que empren com a mètode els desplaçaments en avió dins i fora de la UE.
  • Desenvolupar un protocol i els procediments per a gestionar aquests problemes, inclosa la identificació de les víctimes i rutes potencials.
  • Fer arribar aquestes recomanacions a les companyies aèries.
  • Recopilar dades rellevants sobre la matèria que puguin ser emprades pels socis europeus.
  • Recolzar als organismes encarregats de l'aplicació de la llei per a dur a terme una persecució més efectiva de les persones identificades com a traficants.


Millora dels mètodes de treball (persones amb dificultats al mercat laboral)

Enfortir i desenvolupar els serveis públics d'ocupació a les regions a través de l'intercanvi d'informació, experiències i bones pràctiques relacionades amb mètodes de treball individual per a persones experimentant dificultats en el mercat de treball (persones de més de 45 anys, dones, desocupats de llarga durada, gent d'àrees rurals, etc.)


DAPHNE III - Formació en els espais públics per a joves

Enfortir la capacitat dels joves per evitar convertir-se en víctimes del crim i adquirir comportaments antisocials en els espais públics.

Promoure la participació activa dels joves i definir polítiques d'implicació actives per garantir la seva seguretat als espais públics.


URBACT II (Programa Europeu per al Desenvolupament Urbà Sostenible)

Recerca de socis per part de l'Ajuntament del Comtat de Hordaland  (Noruega) per a participar a la propera convocatòria del Programa URBACT II. Els objectius de URBACT són:

- Proporcionar un instrument d'aprenentatge i intercanvi de bones pràctiques per a decisors polítics i altres actors implicats en les polítiques de desenvolupament urbà

- Disseminar bones pràctiques

- Ajudar als decisors polítics i gestors de programes operacionals per a dissenyar plans d'acció


HEART-project: HEART-competence i HEART-employment

L'objectiu principal dels dos projectes, que formen part d'un projecte global, és combinar formes de desenvolupar mètodes tant per al personal implicat com per a desocupats de llarga durada, immigrats nouvinguts i refugiats, a fi d'ajudar-los en la inserció laboral. L'únic propòsit és intercanviar bones pràctiques i desenvolupar mètodes millors per a treballar a nivell internacional.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant