Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Segona fase Programa IRH-Med - Tècniques de construcció residencial i hoteler

Promoure la competitivitat de tècniques de construcció (residencial, incloent sector hoteler) innovadores i sostenibles.


DAPHNE III - Noies i violència

Tractar la problemàtica de l'ús de la violència per part de noies joves, fer recerca sobre aquest fenomen i fomentar activitats de prevenció de la violència.

Intercanviar experiències i comparar mesures i bones pràctiques (com tutories o grups anti-agressió) de tal manera que es pugui augmentar la competitivitat del personal que treballa amb noies que empren la violència i també es pugui ajudar als grups que cerquin el recolzament d'aquest personal.


DAPHNE III / Prevenció i lluita contra la delinqüència

El projecte s'emmarca dins del programa Daphne III, un programa específic per prevenir i combatre la violència exercida sobre nens, joves i dones i protegir les víctimes i grups de risc integrats en el programa general, Drets fonamentals i justícia (2007-2013).


DAPHNE III - Dones sense llar i víctimes de violència domèstica

Més del 60% de les dones sense llar han sofert alguna classe d'abús domèstic i/o de violència sexual.

La Universitat de Wolverhampton (Regne Unit) vol desenvolupar un projecte europeu sobre els problemes als que s'enfronten les dones sense llar que han sofert abusos domèstics i/o violència sexual, incrementant el coneixement en aquesta àrea i enfortint les habilitats dels professionals que proveuen serveis a aquestes dones.


Recerca de socis. Programa URBACT II - Projecte ACCEPT (Ciutats Atractives i Cohesives a Europa, a Través de la Integració de Polítiques Relacionades amb el Sector del Transport). Municipi de Merseyside (Regne Unit)

Projecte emmarcat dins de la prioritat 2 del Programa URBACT II, dirigida a "Ciutats més atractives i cohesives". El projecte ACCEPT adreçarà la integració de polítiques de trasnport urbà per a aconseguir:

- millorar l'atractiu de les ciutats a través de la reducció dels costs socials i mediambientals que causa el tràfic

- incrementar la sostenibilitat del transport públic a través de l'ús de vehicles més nets

- promoure una major cohesió social a través de polítiques de transport que millorin l'accés als béns i serveis per a individus i comunitats en risc d'exclusió social, reduexin els costos de la densitat del tràfic a les ciutats, i proporcionin un trasnport públic net i assequible a les zones més deprimides.


Recerca Socis - Programa URCACT II. Urban Partnership Group (Regió de East Midlands, Regne Unit)

El Projecte s'enmarca dins la prioritat 2.3 dirigida a "Plans d'Acció contra el canvi climàtic" del Programa URBACT II.

El títol i propòsit del projecte és "Abordar la sostnibilitat: l'adaptació i la re-adequació de les nostres zones urbanes" per a reduir la demanda energètica.


Recerca de Socis: URBACT II. Aglomeració de Mulhouse Sud Alsàcia (CAMSA)

L'aglomeració de Mulhouse Sud Alsàcia (Ciutat d'Alsàcia + 15 municipis de la regió, França) cerca un partenariat per a posar en marxa un projecte dins la prioritat 2.3 del Programa URBACT II dirigida a "Plans d'Acció contra el Canvi Climàtic"


Waterfront and Urban Environment (Molls i Desenvolupament Urbà) - URBACT II

L'Ajuntament de Fano (Regió de Marche - Província de Pesaro-Urbino, Itàlia) cerca socis per a aquest projecte, l'objectiu del qual és el disseny de polítiques de desenvolupament urbà sostenible a ciutats costeres de petita o mitjana grandària.

El projecte s'emmarca dins la 2a Convocatòria del Programa URBACT II per a la creació de Xarxes Temàtiques i Grups de Treball, concretament dins l'eix prioritari d'Afers Mediambientals - Protecció dels recursos naturals i millora del medi ambient físic).


Recerca de Socis - Convocatòria TREN/SUB/01-2009. Ajuntament de Southend-on-Sea (Regne Unit). Projecte "Safer Mobility for Elderly Road Users" (Mobilitat més segura per a usuaris de carreteres d'edat avançada)

L'intercanvi de bones pràctiques i el desenvolupament de conceptes innovadors sobre conductors i vianants d'edat avançada en un context on l'esperança de vida va en augment.

La utilització de les noves teconologies i els resultats de la recerca mèdica i sociològica per a garantir la segura mobilitat de la gent gran.

L'objectiu final és reduir el risc d'accidents per a les persones grans usuaris de carreteres.


Programa PROGRESS. Municipi de Ealing (Londres, Regne Unit)

Projecte per a la convocatòria d'Accions Transnacionals per a l'Experimentació Social del Programa PROGRESS, dirigida a avaluar l'impacte i idoneïtat de polítiques socials innovadores.

El projecte cerca combatre i subratllar les causes de l'existència de joves transgressors (aquells exclosos de les escoles o amb problemes amb la policia). Gran part d'aquests joves sofreixen dificultats de llenguatge o comunicació.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant