Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a un projecte de biomassa en el marc del programa INTERREG EUROPE


La Diputació Provincial de Jaen i la fundació CITOLIVA busquen socis per a formar part del projecte Mass-for-grow per a millorar la competitivitat de les PIMES, sobretot en àrees rurals.  

L'objectiu és fomentar l'explotació sostenible de la biomassa per a obtenir energia renovable i productes amb valor afegit.


Cerca de socis per un projecte d’innovació en transport en el marc de la convocatòria INTERREG

El projecte INNOTRANS és la continuació del projecte METRIC finançat a l’anterior període de programació FP7. Aquesta primera fase va consistir a desenvolupar un full de ruta en innovació en el sector transports basat en principis d’especialització intel·ligent. Ara un grup del Parc Tecnològic de la Universitat de Conventry (Regne Unit) cerca socis per desenvolupar una segona fase del projecte i presentar-la a la convocatòria del programa INTERREG.


Cerca de socis per un projecte sobre ingenyieria de Software i Internet

El Software Engineering and Internet Technologies (SEIT) Lab de Xipre cerca socis per formar un consorci per presentar un projecte a la convocatòria INTERREG Europe, Priotiry Axis 1: Strengthening reserach, technological development and innovation.


Cerca de socis per a promoure l'esperit emprenedor entre els joves.

La Cambra de Comerç de Sevilla cerca socis per a un projecte d'Interreg Europe (Millorar les polítiques de competitivitat de les PIMES) que pretén promoure l'esperit emprenedor entre els joves, a través de la Dinamització de l'ecosistema de l'escola i de les metodologies d'ensenyament.

En particular, el projecte cerca dur a terme un intercanvi de bones pràctiques per a crear un ambient escolar emprenedor dotar d'instruments didàctics per tal integrar l'esperit empresarial a les classes.

Les lliçons i les bones pràctiques apreses es recolliran en Plans d'Acció per tal de ser incloses a les polítiques regionals dels socis, mobilitzant els fons estructurals. 


Búsqueda de socios para un proyecto de turismo costero inteligente en el marco del programa INTERREG EUROPE

La Agencia Valenciana de Turismo busca socios para conformar el partenariado del proyecto Smart Beaches – Smart Management of Beach & Coastal Resources dentro de la convocatoria INTERREG EUROPE Priority axis 4: Environment and resource efficiency  - Specific Objective 4.1: Improve the implementation of regional development policies and programmes.

El objetivo del proyecto es promover la diferenciación y especialización de los recursos turísticos en las playas para explotar las oportunidades de cada tipo de zona costera según sus características.


Búsqueda de socios para un proyecto de turismo sostenible en el marco del programa INTERREG EUROPE

IBIMET (Institute of Biometeorology of the national Research Council, Italy) busca socios para presentar el proyecto MASTI – Manage and Assess Sustainable by Indicators a la convocatoria INTERREG EUROPE - Priority axis 1: Strengthening research, technological development and innovation – Specific Objective 1.2: Improve the implementation of regional development policies and programmes.


Cerca de socis per a promoure els esports i els jocs tradicionals.

La Federació Italiana de jocs i esports traidicionals, a Úmbria (Itàlia) cerca socis per a un projecte, en el marc del programa d’Erasmus + .

El projecte pretén promoure esports i jocs tradicionals subratllant el seu rol a l’hora de combatre la dicriminació a Europa. El projecte també cerca promoure el coneixement de l’impacte dels esports i els jocs en el desenvolupament físic, mental i motor.


Búsqueda se socios para un proyecto de innovación en turismo sostenible en el marco del programa INTERREG

El instituto de biometerología del Consejo Nacional para la Investigación de Italia busca socios para el proyecto “Manage and Assess Sustainable Tourism by Indicators” (MASTI) que será presentado a la convocatoria INTERREG EUROPE-  Priority Axis 1: Strengthening research, technological development and innovation - 1.2 Improve the implementation of regional development policies and programmes.


Cerca de socis per a eliminar els estereotips de gènere en l'educació, formació i el lloc de treball

El consell comarcal de Granada, a Andalusia, cerca socis per a un projecte en el marc de la Convocatòria de propostes Action grants to promote good practices on gender roles and to overcome gender stereotypes in education, training and in the workplace (JUST/2015/RGEN/AG/ROLE).

El projecte té com a objectiu eliminar els estereotips, els rols i les referències sexistes que construeixen la concepció dels gèneres dels joves a les escoles. També es pretén compartir bones pràctiques per tal d'establir un mercat de treball més divers i igualitari i analitzar com la transmissió dels estereotips i rols determina les expectatives professionals i ocupacionals dels joves.


Cerca de socis per a millorar la competitivitat de les Pimes.

El districte de Kingston upon Thames, a Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc de l'eix prioritari del programa Interreg Europe: "Competitivitat de les Pimes".

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant