Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a un projecte d'energia renovable en el marc del programa Horitzˇ 2020

Greater Manchester Combined Authority i l’Àrea Metropolitana de Barcelona busquen una o dues ciutats/regions per a formar part del projecte Smarties. El projecte s’emmarca en el programa Horitzó 2020, concretament en el subprograma Reptes Socials-Energia segura, neta i eficient baixa en emissions de carboni.

L’objectiu del projecte és donar suport a les regions i ciutats per a demostrar solucions innovadores combinant sistemes d'emmagatzematge a gran escala, energies renovables i tecnologies orientades a la gestió de la demanda.


Oferiment de socis per participar sota el Programa ``Europa amb el ciutadans 2014-2020┤┤

El Departament d'Oci i Cultura de la ciutat de Linköping, Suècia, està interessat a participar com a soci en un projecte europeu del Programa Europa amb els ciutadans - Xarxa de ciutats.

Els objectius generals d'aquest programa són:
1) Contribuir a millorar la comprensió de la Unió, de la seva història i de la seva diversitat per part dels ciutadans.
2) Fomentar la ciutadania europea i millorar les condicions per a la participació ciutadana i democràtica en l'àmbit de la Unió.

L'interès específic de la ciutat de Linköping és intercanviar experiències i coneixements sobre com pot ajudar la participació ciutadana per fomentar la inclusió social i la integració, dins una dimensió urbana.


Cerca de socis o consorci per a un projecte del Programa Erasmus+ 2016

Ergasia Ekpedeftiki SA, centre de formació permanent nivell II, de Grècia, està interessat a participar, com a soci o coordinador d'un consorci, en un projecte del programa Erasmus + 2016, específicament en la convocatòria de projectes "Key Action 2: Cooperació per a la innovació I l'intercanvi de bones pràctiques" o en la convocatòria "Key Action 3: Suport per a la reforma de les polítiques".


Cerca de socis per a unir-se a la Xarxa europea per a la cohesiˇ i solidaritat a Órees rurals (ENSuRe)

La Xarxa dels Pobles (Network of Towns) forma part del programa Europa pels ciutadans. Es centra a facilitar el contacte directe entre els ens locals i regionals de la Unió Europea i els països veïns a través de projectes de cooperació.

El Regional Information Centre (RIC) Slovenska Bistrica (líder del projecte), busca socis per a sol·licitar fons a la Comissió Europea en nom de tots els socis, i crear una xarxa formada per 10 autoritats (ens locals i regions) i organitzacions de la societat civil.

Concretament, el projecte ENSuRe vol promocionar la ciutadania europea i augmentar la seva participació democràtica explicant les polítiques de la Unió Europea i la seva rellevància d'una forma més comprensible.

L'objectiu del projecte és afavorir la implicació dels ciutadans d'àrees rurals en el desenvolupament d'una Europa més solidària. Temes com la mala comprensió de les polítiques de la Unió Europea, la desinformació i els estereotips creen obstacles a l'hora de construir una Europa més solidària.

ENSuRe, dóna l'oportunitat als ciutadans per a reunir-se, discutir, planejar i implementar iniciatives encapçalades pels ciutadans i experts provinents d'àrees rurals en diversos països.


Cerca de socis per a un projecte de tecnologia blava

El Departament de Comerç, Finances i Navilier de la Universitat Tecnològica de Xipre està interessat a formar part d'un consorci en el marc de la convocatòria de "Tecnologia blava: transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca del mar".

L’objectiu de la convocatòria és fomentar la inversió i la cooperació entre la recerca i la innovació per a aconseguir l'arribada de nous productes o tecnologies focalitzades a les conques marines. 


Cerca d'un consorci per a participar en la convocat˛ria de projectes "Reducciˇ de la desocupaciˇ juvenil i la fundaciˇ de cooperatives".

L'escola de negocis de Montpeller (a la regió de Languedoc Roussillon Midi Pyrénées Region, a França) cerca socis interessats a participar en un projecte, en el marc de la convocatòria de projectes "Reducció de la desocupació juvenil i la fundació de cooperatives" (224-G-GRO-PPA-16-9235).

L'escola cerca unir-se a un consorci per tal de trobar socis interessats a ser líders del projecte. L'escola de negocis de Montpeller té com a tema principal de recerca l'emprenedoria i la innovació i té experiència en impartir programes educatius d'emprenedoria per a joves. 


Cerca de consorcis que participin en el Programa "Development Education and Awareness Raising" (DEAR)

L'agència extremenya de cooperació al desenvolupament internacional cerca un consorci per a participar com a soci en la Proposta de Convocatòries del Programa "Desenvolupament, Educació i campanyes de sensibilització" (EuropeAid/151103/C/ACT/MULTI - DEAR Programme).

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria de propostes és promoure el desenvolupament, l'educació i les campanyes de sensibilització de les polítiques de cooperació al desenvolupament. L'objectiu específic és donar suport i promoure una educació per al desenvolupament de qualitat, així com conscienciar a la ciutadania. Els projectes proposats han de fomentar la sensibilització i la crítica cap als rols de gènere, responsabilitat i estils de vida de les persones en relació a un món independent.


B˙squeda de socios para un proyecto de turismo sostenible e inclusivo en el marco del programa Europa Creativa

La asociación “Abbaye aux Dames – La cité musicale, Saintes” situada en el sudoeste de Francia gestiona una escuela de música, alojamiento y oferta cultural del monumento histórico que data del siglo XI.Este organismo busca socios para presentar un proyecto para la convocatoria Europa Creativa (Deadline 5/10/016).


Cerca de socis per a un projecte per a prevenir la radicalitzaciˇ violenta de joves musulmans

L'organització benèfica Mile End Community Project de Londres cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus +.

Es tracta de dissenyar d'un documental transnacional anomenat "Stereotypes" que es centrarà a explorar els estereotips de joves musulmans a Europa. Els reclutadors de grups islamistes violents utilitzen la marginalització dels joves musulmans per recrutar-los. Aquest projecte pretén crear models de ciutadans actius amb un know-how que canviï les percepcions dels joves musulmans a través de les pel·lícules i els mitjans de comunicació. Amb això es vol prevenir la radicalització violenta i es pretén promoure valors democràtics i una comprensió intercultural, així com pensament crític entre els nens i els joves.


Cerca de socis per a promoure la tolerÓncia i la no discriminaciˇ

L'ONG de Cooperació Internacional GSI d'Úmbria, Itàlia, cerca socis per una proposta de projecte en el marc del Programa Erasmus+ 2016, Acció 3, que pretén impulsar mesures d'inclusió social mitjançant la promoció de la tolerància i la no discriminació.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant