Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a promoure l'esperit emprenedor entre els joves.

La Cambra de Comerç de Sevilla cerca socis per a un projecte d'Interreg Europe (Millorar les polítiques de competitivitat de les PIMES) que pretén promoure l'esperit emprenedor entre els joves, a través de la Dinamització de l'ecosistema de l'escola i de les metodologies d'ensenyament.

En particular, el projecte cerca dur a terme un intercanvi de bones pràctiques per a crear un ambient escolar emprenedor dotar d'instruments didàctics per tal integrar l'esperit empresarial a les classes.

Les lliçons i les bones pràctiques apreses es recolliran en Plans d'Acció per tal de ser incloses a les polítiques regionals dels socis, mobilitzant els fons estructurals. 


Búsqueda de socios para un proyecto de turismo costero inteligente en el marco del programa INTERREG EUROPE

La Agencia Valenciana de Turismo busca socios para conformar el partenariado del proyecto Smart Beaches – Smart Management of Beach & Coastal Resources dentro de la convocatoria INTERREG EUROPE Priority axis 4: Environment and resource efficiency  - Specific Objective 4.1: Improve the implementation of regional development policies and programmes.

El objetivo del proyecto es promover la diferenciación y especialización de los recursos turísticos en las playas para explotar las oportunidades de cada tipo de zona costera según sus características.


Búsqueda de socios para un proyecto de turismo sostenible en el marco del programa INTERREG EUROPE

IBIMET (Institute of Biometeorology of the national Research Council, Italy) busca socios para presentar el proyecto MASTI – Manage and Assess Sustainable by Indicators a la convocatoria INTERREG EUROPE - Priority axis 1: Strengthening research, technological development and innovation – Specific Objective 1.2: Improve the implementation of regional development policies and programmes.


Cerca de socis per a promoure els esports i els jocs tradicionals.

La Federació Italiana de jocs i esports traidicionals, a Úmbria (Itàlia) cerca socis per a un projecte, en el marc del programa d’Erasmus + .

El projecte pretén promoure esports i jocs tradicionals subratllant el seu rol a l’hora de combatre la dicriminació a Europa. El projecte també cerca promoure el coneixement de l’impacte dels esports i els jocs en el desenvolupament físic, mental i motor.


Búsqueda se socios para un proyecto de innovación en turismo sostenible en el marco del programa INTERREG

El instituto de biometerología del Consejo Nacional para la Investigación de Italia busca socios para el proyecto “Manage and Assess Sustainable Tourism by Indicators” (MASTI) que será presentado a la convocatoria INTERREG EUROPE-  Priority Axis 1: Strengthening research, technological development and innovation - 1.2 Improve the implementation of regional development policies and programmes.


Cerca de socis per a eliminar els estereotips de gènere en l'educació, formació i el lloc de treball

El consell comarcal de Granada, a Andalusia, cerca socis per a un projecte en el marc de la Convocatòria de propostes Action grants to promote good practices on gender roles and to overcome gender stereotypes in education, training and in the workplace (JUST/2015/RGEN/AG/ROLE).

El projecte té com a objectiu eliminar els estereotips, els rols i les referències sexistes que construeixen la concepció dels gèneres dels joves a les escoles. També es pretén compartir bones pràctiques per tal d'establir un mercat de treball més divers i igualitari i analitzar com la transmissió dels estereotips i rols determina les expectatives professionals i ocupacionals dels joves.


Cerca de socis per a millorar la competitivitat de les Pimes.

El districte de Kingston upon Thames, a Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc de l'eix prioritari del programa Interreg Europe: "Competitivitat de les Pimes".


Búsqueda de socios para un proyecto en turismo sostenible gastronómico

La Diputación de Huelva busca socios para presentar un proyecto a la convocatoria ENI CBC MED 2014-2020 (Objetivo temático A.1 Bussiness and SMEs development).

El proyecto que se desarrollará hasta 2020 pretende llevar a cabo iniciativas de turismo sostenible y diversificación de los servicios turísticos mediante la gastronomía y la dieta mediterránea.


Búsqueda de socios para un proyecto de cicloturismo en áreas naturales

La Diputación de Huelva busca socios para presentar el proyecto “European Network for the Promotion of Cycle Tourism in Natural Areals – Eco- Cycle” a la segunda convocatoria de proyectos INTERREG (Objetivo específico 4.1 Improve the Implementation of Regiona Development Projects and Programmes).

El objetivo del proyecto es mejorar las políticas locales y regionales relacionadas con el desarrollo del turismo ciclista en áreas naturales.


Cerca de socis per a promoure la tolerància i el respecte mutu dels refugiats.

El municipi “La Palma del Condado”, a Andalusia, cerca socis per a un projecte que pretén integrar la població refugiada, en el marc del Programa Europa Creativa, Cross-sectoral-Refugee Integration Projects 2016

El principal objectiu del projecte és promoure la tolerància i el respecte mutu de la població refugiada.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant