Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca d'empreses que ofereixin pràctiques a curt terme per a estudiants d'instituts francesos

El Centre d'Europa Direct de Pau Pays de l'Adour, situat al sud de la Regió Nouvelle-Aquitaine, a França, cerca empreses disposades a oferir pràctiques a curt terme per als estudiants de dues escoles d'aquest territori francès.


Cerca de socis per a crear una capacitat emprendedora en els joves migrants (224-G-GRO-PPA-16-9235)

La Regió d'Ombria, Itàlia, cerca socis per a un projecte sota la convocatòria de propostes "Enterpreunrial capacity building for young migrants" (224-G-GRO-PPA-16-9235). El projecte té com a objectiu proporcionar informació, formació i suport als nacionals de tercers països que resideixen legalment en el territori de la Unió Europea perquè esdevinguin emprenedors.


Cerca de socis per a donar suport a l’emprenedoria i l’ocupació dels migrants

La Fundació "Equipo Humano", agència d'ocupació establerta a València, està desenvolupant una proposta de projectes per a donar suport a l'emprenedoria i l'ocupació dels migrants, sota la convocatòria de projectes "Capacitat emprenedora per a joves migrants" (data límit 30 de novembre de 2016). 


Cerca de socis per a un projecte d’Horitzó 2020

La Universitat d’Economia i Negocis de Poznan (PUEB) cerca socis per a un projecte d’Horitzó 2020 que té com a objectiu la creació d’una metodologia d’avaluació de la seguretat innovadora de l’economia nacional H2020-SC6-CO-CREATION-2016-2017. El projecte està coordinat pel Centre National Científic de Kyiv (Ucrania).

El projecte té com a objectiu recollir els principis d'avaluació de la seguretat innovadora de l'economia nacional. Es tracta de determinar el conjunt d'indicadors òptims que permeten predir la importància de les innovacions per a reforçar l'economia nacional. Els resultats finals dels indicadors integrats es podran implementar en tots els Estats membres de la Unió Europea.

 


Cerca de soci per a liderar un projecte de suport a les iniciatives en l'àmbit de la política antidroga - JUST-2016-AG-DRUG

El Comissionat Regional per a la droga de la Junta de Castella y Lleó cerca un soci per a liderar un projecte sota el Programa de Justícia 2014-2020, dins la convocatòria JUST-2016-AG-DRUGS. Els objectius són:
1. Promoure l'aplicació pràctica de la investigació en l'àmbit de l'addicció a les drogues i els seus aspectes criminals i legals. 
2. Donar suport i reforçar el paper de les organitzacions locals mitjançant l'aplicació de millors mètodes de col·laboració.
3. Incrementar el coneixement en l'àmbit de l'addicció a la droga i els seus aspectes criminals i legals.  


Cerca de socis per a presentar un projecte en el marc del projectes d'Europa Creativa, Erasmus+ , H2020.

Les fundacions ``Michael Cacoyannis´´ i ``B and M Theocharakis´´ de Grècia cerquen socis per a poder presentar un projecte amb la finalitat d'integrar els refugiats en el mercat laboral i la societat mitjançant el desenvolupament d'un marc de cooperació entre els refugiats i els artesans locals.

El projecte es centrarà, entre d'altres, en:
- Captació d'artesans locals i d'experiències europees en aquest àmbit.
- Recerca en l'àmbit de les artesanies d'interès identificades. 
- Creació d'un registre d'artesans locals i refugiats.
- Creació de tallers, organització d'exhibicions temàtiques i de jornades formatives.


Oferiment de socis per participar a dues convocatòries d’Horitzó 2020 en matèria de fotònica, òptica i làsers

El centre tecnològic d’ALPhANOV localitzat a la regió Nouvelle-Arquitaine (França) cerca projectes per participar com a socis a les dues pròximes convocatòries d’Horitzó 2020:

- NMBP-05-2017: Advanced materials and innovative design for improved functionality and aesthetics in high added value consumer goods

- NMBP-07-2017: Systems of materials characterisation for model, product and process optimisation


Cerca de socis per un projecte per millorar les habilitats socials dels joves

La Virtual School of Royal Borough of Kesington and Chelsea (Londres, Regne Unit) cerca socis per presentar un projecte conjunt en el marc d’Erasmus+ Youth Exchange.


Cerca de socis per a involucrar als joves en el diàleg amb els legisladors

Peabody, una organització benèfica de Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus+ Key Action 3: Strucured Dialogue Action.

El projecte, anomenat "The Young Ambassadors", cerca socis per a desenvolupar i posar en pràctica maneres creatives i innovatives de comprometre als joves en el diàleg amb els legisladors (incloent-hi entitats professionals i institucions polítiques) en el camp de la joventut.


Cerca de socis per a donar suport a l’expansió de les empreses en el mercat internacional

La Cambra de Comerç i Indústria de Paphos, a Xipre, està interessada a participar com a soci d’un consorci per a presentar un projecte sota el programa COSME, en el marc de la convocatòria de propostes “Donant suport a l’expansió de les empreses en el mercat internacional mitjançant la millora de les Finestretes Úniques – Augmentant la sensibilització entre els emprenedors sobre els Punts de Contacte Únics-” (COS-SPOC-2016-02-03)

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant