Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a un projecte dĺHoritzˇ 2020

La Universitat d’Economia i Negocis de Poznan (PUEB) cerca socis per a un projecte d’Horitzó 2020 que té com a objectiu la creació d’una metodologia d’avaluació de la seguretat innovadora de l’economia nacional H2020-SC6-CO-CREATION-2016-2017. El projecte està coordinat pel Centre National Científic de Kyiv (Ucrania).

El projecte té com a objectiu recollir els principis d'avaluació de la seguretat innovadora de l'economia nacional. Es tracta de determinar el conjunt d'indicadors òptims que permeten predir la importància de les innovacions per a reforçar l'economia nacional. Els resultats finals dels indicadors integrats es podran implementar en tots els Estats membres de la Unió Europea.

 


Cerca de soci per a liderar un projecte de suport a les iniciatives en l'Ómbit de la polÝtica antidroga - JUST-2016-AG-DRUG

El Comissionat Regional per a la droga de la Junta de Castella y Lleó cerca un soci per a liderar un projecte sota el Programa de Justícia 2014-2020, dins la convocatòria JUST-2016-AG-DRUGS. Els objectius són:
1. Promoure l'aplicació pràctica de la investigació en l'àmbit de l'addicció a les drogues i els seus aspectes criminals i legals. 
2. Donar suport i reforçar el paper de les organitzacions locals mitjançant l'aplicació de millors mètodes de col·laboració.
3. Incrementar el coneixement en l'àmbit de l'addicció a la droga i els seus aspectes criminals i legals.  


Cerca de socis per a presentar un projecte en el marc del projectes d'Europa Creativa, Erasmus+ , H2020.

Les fundacions ``Michael Cacoyannis´´ i ``B and M Theocharakis´´ de Grècia cerquen socis per a poder presentar un projecte amb la finalitat d'integrar els refugiats en el mercat laboral i la societat mitjançant el desenvolupament d'un marc de cooperació entre els refugiats i els artesans locals.

El projecte es centrarà, entre d'altres, en:
- Captació d'artesans locals i d'experiències europees en aquest àmbit.
- Recerca en l'àmbit de les artesanies d'interès identificades. 
- Creació d'un registre d'artesans locals i refugiats.
- Creació de tallers, organització d'exhibicions temàtiques i de jornades formatives.


Oferiment de socis per participar a dues convocat˛ries dĺHoritzˇ 2020 en matŔria de fot˛nica, ˛ptica i lÓsers

El centre tecnològic d’ALPhANOV localitzat a la regió Nouvelle-Arquitaine (França) cerca projectes per participar com a socis a les dues pròximes convocatòries d’Horitzó 2020:

- NMBP-05-2017: Advanced materials and innovative design for improved functionality and aesthetics in high added value consumer goods

- NMBP-07-2017: Systems of materials characterisation for model, product and process optimisation


Cerca de socis per un projecte per millorar les habilitats socials dels joves

La Virtual School of Royal Borough of Kesington and Chelsea (Londres, Regne Unit) cerca socis per presentar un projecte conjunt en el marc d’Erasmus+ Youth Exchange.


Cerca de socis per a involucrar als joves en el diÓleg amb els legisladors

Peabody, una organització benèfica de Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus+ Key Action 3: Strucured Dialogue Action.

El projecte, anomenat "The Young Ambassadors", cerca socis per a desenvolupar i posar en pràctica maneres creatives i innovatives de comprometre als joves en el diàleg amb els legisladors (incloent-hi entitats professionals i institucions polítiques) en el camp de la joventut.


Cerca de socis per a donar suport a lĺexpansiˇ de les empreses en el mercat internacional

La Cambra de Comerç i Indústria de Paphos, a Xipre, està interessada a participar com a soci d’un consorci per a presentar un projecte sota el programa COSME, en el marc de la convocatòria de propostes “Donant suport a l’expansió de les empreses en el mercat internacional mitjançant la millora de les Finestretes Úniques – Augmentant la sensibilització entre els emprenedors sobre els Punts de Contacte Únics-” (COS-SPOC-2016-02-03)


Cerca de socis per a un projecte d'energia renovable en el marc del programa Horitzˇ 2020

Greater Manchester Combined Authority i l’Àrea Metropolitana de Barcelona busquen una o dues ciutats/regions per a formar part del projecte Smarties. El projecte s’emmarca en el programa Horitzó 2020, concretament en el subprograma Reptes Socials-Energia segura, neta i eficient baixa en emissions de carboni.

L’objectiu del projecte és donar suport a les regions i ciutats per a demostrar solucions innovadores combinant sistemes d'emmagatzematge a gran escala, energies renovables i tecnologies orientades a la gestió de la demanda.


Oferiment de socis per participar sota el Programa ``Europa amb el ciutadans 2014-2020┤┤

El Departament d'Oci i Cultura de la ciutat de Linköping, Suècia, està interessat a participar com a soci en un projecte europeu del Programa Europa amb els ciutadans - Xarxa de ciutats.

Els objectius generals d'aquest programa són:
1) Contribuir a millorar la comprensió de la Unió, de la seva història i de la seva diversitat per part dels ciutadans.
2) Fomentar la ciutadania europea i millorar les condicions per a la participació ciutadana i democràtica en l'àmbit de la Unió.

L'interès específic de la ciutat de Linköping és intercanviar experiències i coneixements sobre com pot ajudar la participació ciutadana per fomentar la inclusió social i la integració, dins una dimensió urbana.


Cerca de socis o consorci per a un projecte del Programa Erasmus+ 2016

Ergasia Ekpedeftiki SA, centre de formació permanent nivell II, de Grècia, està interessat a participar, com a soci o coordinador d'un consorci, en un projecte del programa Erasmus + 2016, específicament en la convocatòria de projectes "Key Action 2: Cooperació per a la innovació I l'intercanvi de bones pràctiques" o en la convocatòria "Key Action 3: Suport per a la reforma de les polítiques".

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant