Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a participar en un projecte per promoure la conservació i protecció de la pedra natural

El Centre tecnològic del marbre de Múrcia cerca socis interessats a participar en la proposta de projecte PETRA+, en el marc del Programa INTERREG SUDOE - Projecte de Cooperació transnacional per a promoure la conservació i protecció del patrimoni natural del sector de la pedra natural en l'àrea sudoe.


Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.


Cerca de socis per a un projecte d’integració dels immigrants

L’associació de municipis Italians d’Ombria (ANCI Umbria) cerca socis per a desenvolupar una xarxa de ciutats en el marc de la convocatòria de propostes “Europa pels ciutadans” (Xarxes de ciutats, data límit 1 de març del 2017).


Cerca de socis per a un projecte de preservació del Patrimoni cultural de les regions marítimes i costaneres europees (CULT-COOP-07-2017).

La Regió italiana de Calàbria cerca socis per a un projecte que pretén aportar un marc global general per a la preservació de les costes europees i els paisatges culturals marítims.

El projecte, que se situa en el marc de la convocatòria de propostes “Patrimoni cultural de les regions costaneres i marítimes  europees” (CULT-COOP-07-2017), ha d’estar geogràficament equilibrat i cobrir diferents tipus de costes europees i paisatges culturals marítims tenint en compte els diversos contexts històrics i l’actual estat d’aquestes regions.


Cerca de socis per a oferir un assessorament especialitzat en el benestar i cura de les persones que envelleixen.

La Universitat de Lathi de Ciències Aplicades (Lahti UAS) i socis locals de Finlàndia cerqueen socis per a un projecte del programa "Personalised coaching for well-being and care of people as they age", en el marc d'Horizon 2020. La idea del projecte està relacionada amb el benestar cognitiu.


Cerca d’un consorci per a presentar un projecte en el marc del Programa Europa Creativa- Projectes europeus de Cooperació

La Fundació Cultural de Piraeus Bank (PIOP), de Grècia, cerca un consorci per a poder presentar un projecte sota el Programa Europa Creativa, subprograma Cultura, Projectes Europeus de Cooperació. En particular, té l'interès específic de participar en un projecte de cooperació de llarga-escala. 


Cerca de socis per a participar en un projecte en l'àmbit de la salut

El consell municipal de Blackpool, nord-oest d'Anglaterra, està interessat a participar en un projecte europeu de salut pública. En particular les seves prioritats principals són: abús d'alcohol, salut mental dels menors, obesitat dels nens i menjar saludable a les escoles. També està interessat a augmentar les capacitats i el desenvolupament del personal en el sector públic.


Cerca d'institucions que duen a terme estudis i recerca en contractació per a administracions públiques

L'Institut Andalús de l'Administració Pública (IAAP) cerca gent o institucions que duen a terme estudis i recerca de sistemes de contractació per a administracions públiques en països desenvolupats, bones pràctiques en aquesta àrea i evidència científica en els models eficients.Cerca de soci pel Projecte AGREENMED: Per una Agricultura Intel•ligent i Sostenible basada en Tecnologies Netes.

Promoure la transferència tecnològica i la comercialització dels resultats de recerca, reforçar els vincles entre la investigació, la indústria i altres actors del sector privat.


Cerca de socis per a presentar el projecte EUFOLK en el marc d'Europa Creativa

L'Escola de Música i Danses de Mallorca amb el suport del Consell de Mallorca (mitjançant el consorci Eurolocal) cerca socis per presentar el projecte EUFOLK sota el Programa d'Europa Creativa 2014-2020, dins la convocatòria de plataformes europees que es preveu que es publicarà a mitjans de desembre.

Amb una història de més de 30 anys de experiència prèvia, el Mallorca World Folk Festival cerca incrementar la qualitat artística, la diversitat, i especialment el reconeixement internacional augmentant significativament el nombre de participants internacionals que permeti consolidar una xarxa d'intercanvi cultural sustentada en els valors de la Unió Europea.
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant