Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles

Metapolis, una pime de Bordeus, vol unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles d'Horitzó 2020 (H2020-SCC-2016-2017).


Búsqueda de socios para formar parte en un grupo de trabajo de turismo sénior

En el marco de la convocatoria AG D4: Innovation for age-friendly buildings, cities and environments de European Innovation Partnernship on Active Ageing (EIP on AHA), se incluye en su plan de acción un grupo de trabajo de turismo orientado a la tercera edad, con el objetivo de promover hábitos saludables y activos mediante la participación de las personas mayores en actividades de ocio o de turismo.

Se destacan los siguientes objetivos:

- crear una red de contactos para el turismo sénior

- mejorar la calidad de vida de las personas mayores

- fomentar el turismo sénior

- mejorar el acceso al alojamiento y a los servicios

- contribuir a la economía plateada

- promover la inclusión de turismo sénior en la agenda de las administraciones locales y regionales (LRAs )


Cerca de socis per a un projecte del Programa Erasmus+ , acció K3: cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques en l'àmbit de la prevenció del radicalisme.

La Universitat de Toulouse 2 Jean Jaures  de la regió d'Occitània (França) cerca socis interessats a participar en una proposta de projecte sota el Programa Erasmus+, KA3. El projecte s'anomena ''Anem a educar!, innovació educativa i cooperació per prevenir el radicalisme violent dels joves´´. Es pretén millorar el procés de la innovació pedagògica, difondre eines i consells identificant bones pràctiques i garantint una avaluació rigorosa i científica de les modalitats i resultats.

En concret, la Universitat cerca socis que tinguin experiència en la rebuda de famílies de Síria i Iraq i en accions de prevenció del radicalisme dels joves. La data límit per expressar l'interès és el 22/05/2017.


L'objectiu és promoure la cooperació transnacional en particular l'àmbit de la radicalització de la joventut. L'extremisme violent és un repte no tant per a la seguretat dels països sinó també per als valors fonamentals de la Unió Europea: respecte de la dignitat humana, llibertat (incloent-hi la llibertat d'expressió, democràcia, igualtat, estat de dret i respecte de drets humans. Per tant, la prevenció de la radicalització dins els mecanismes de protecció judicial de la joventut és una prioritat europea


Cerca de socis per a participar a un consorci sota el Programa COSME, convocatòria cluster go international en l'ambit de l'energia

POLE AVENIA de la regió d'Aquitània (França), cerca integrar-se dins un consorci en el marc de la convocatòria de propostes d'internacionalització de Clústers per treballar en l'àmbit de l'energia.

La data límit per expressar l'interès és el 16 de maig.

La data límit de la convocatòria és el 23 de maig


Cerca d’un consorci per a presentar un projecte en el marc del Programa Horitzó 2020

TSSG Overview cerca un consorci per a poder presentar projectes sota el marc del Programa Horitzó 2020 en àrees com les TIC i Internet de les Coses (Iot).


Cerca de socis per a acollir a estudiants a Londres

Twin training, una organització de Londres, cerca socis per a desenvolupar el projecte en el marc d'Erasmus +.

Twin Training està interessada a acollir a estudiants que arriben a Londres. Els objectius del projecte són la mobilitat, l'educació i la formació en habilitats.


Oberta la presentació de candidatures pels Premis RegioStars 2017

La Comissió Europea llança la nova edició dels Premis RegioStars 2017 de la Unió Europea. Aquests premis cerquen identificar les bones pràctiques en el desenvolupament regional i destacar projectes originals i innovadors.

Es poden presentar projectes que hagin rebut cofinançament després del 01/01/2008 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o del Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels períodes de programació 2007-2013 o 2014-2020. 


CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 


Cerca de socis per a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans dins la mesura xarxes de ciutats, data límit 01/03/2017

El partenariat de sis municipis de la part oest de Suècia (anomenada V6) està cercant socis europeus interessats a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans. La idea d'aquest projecte consisteix en l'intercanvi de bones pràctiques entre els municipis participants sobre solucions innovadores en quant a habitatges sostenibles que estimulin la integració en àrees rurals.


Cerca de socis per a formar part en un consorci per a un projecte d’horitzó 2020

La Fundació CETEMET (Centre tecnològic metal-metàl·lic i del transport), situada a Jaén, està interessada a unir-se a un consorci ja format per a participar en un projecte d'Horitzó 2020.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant