Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
Cerca de socis per a participar a un consorci sota el Programa COSME, convocatòria cluster go international en l'ambit de l'energia

POLE AVENIA de la regió d'Aquitània (França), cerca integrar-se dins un consorci en el marc de la convocatòria de propostes d'internacionalització de Clústers per treballar en l'àmbit de l'energia.

La data límit per expressar l'interès és el 16 de maig.

La data límit de la convocatòria és el 23 de maig


Cerca d’un consorci per a presentar un projecte en el marc del Programa Horitzó 2020

TSSG Overview cerca un consorci per a poder presentar projectes sota el marc del Programa Horitzó 2020 en àrees com les TIC i Internet de les Coses (Iot).


Cerca de socis per a acollir a estudiants a Londres

Twin training, una organització de Londres, cerca socis per a desenvolupar el projecte en el marc d'Erasmus +.

Twin Training està interessada a acollir a estudiants que arriben a Londres. Els objectius del projecte són la mobilitat, l'educació i la formació en habilitats.


Oberta la presentació de candidatures pels Premis RegioStars 2017

La Comissió Europea llança la nova edició dels Premis RegioStars 2017 de la Unió Europea. Aquests premis cerquen identificar les bones pràctiques en el desenvolupament regional i destacar projectes originals i innovadors.

Es poden presentar projectes que hagin rebut cofinançament després del 01/01/2008 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o del Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels períodes de programació 2007-2013 o 2014-2020. 


CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 


Cerca de socis per a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans dins la mesura xarxes de ciutats, data límit 01/03/2017

El partenariat de sis municipis de la part oest de Suècia (anomenada V6) està cercant socis europeus interessats a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans. La idea d'aquest projecte consisteix en l'intercanvi de bones pràctiques entre els municipis participants sobre solucions innovadores en quant a habitatges sostenibles que estimulin la integració en àrees rurals.


Cerca de socis per a formar part en un consorci per a un projecte d’horitzó 2020

La Fundació CETEMET (Centre tecnològic metal-metàl·lic i del transport), situada a Jaén, està interessada a unir-se a un consorci ja format per a participar en un projecte d'Horitzó 2020.


Cerca de socis per a participar en un projecte per promoure la conservació i protecció de la pedra natural

El Centre tecnològic del marbre de Múrcia cerca socis interessats a participar en la proposta de projecte PETRA+, en el marc del Programa INTERREG SUDOE - Projecte de Cooperació transnacional per a promoure la conservació i protecció del patrimoni natural del sector de la pedra natural en l'àrea sudoe.


Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.


Cerca de socis per a un projecte d’integració dels immigrants

L’associació de municipis Italians d’Ombria (ANCI Umbria) cerca socis per a desenvolupar una xarxa de ciutats en el marc de la convocatòria de propostes “Europa pels ciutadans” (Xarxes de ciutats, data límit 1 de març del 2017).

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant