Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Treball


Cerca de socis per a acollir a estudiants a Londres

Twin training, una organització de Londres, cerca socis per a desenvolupar el projecte en el marc d'Erasmus +.

Twin Training està interessada a acollir a estudiants que arriben a Londres. Els objectius del projecte són la mobilitat, l'educació i la formació en habilitats.


Cerca de socis per a crear una capacitat emprendedora en els joves migrants (224-G-GRO-PPA-16-9235)

La Regió d'Ombria, Itàlia, cerca socis per a un projecte sota la convocatòria de propostes "Enterpreunrial capacity building for young migrants" (224-G-GRO-PPA-16-9235). El projecte té com a objectiu proporcionar informació, formació i suport als nacionals de tercers països que resideixen legalment en el territori de la Unió Europea perquè esdevinguin emprenedors.


Cerca de socis per a donar suport a l’emprenedoria i l’ocupació dels migrants

La Fundació "Equipo Humano", agència d'ocupació establerta a València, està desenvolupant una proposta de projectes per a donar suport a l'emprenedoria i l'ocupació dels migrants, sota la convocatòria de projectes "Capacitat emprenedora per a joves migrants" (data límit 30 de novembre de 2016). 


Cerca de consorcis que participin en el Programa "Development Education and Awareness Raising" (DEAR)

L'agència extremenya de cooperació al desenvolupament internacional cerca un consorci per a participar com a soci en la Proposta de Convocatòries del Programa "Desenvolupament, Educació i campanyes de sensibilització" (EuropeAid/151103/C/ACT/MULTI - DEAR Programme).

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria de propostes és promoure el desenvolupament, l'educació i les campanyes de sensibilització de les polítiques de cooperació al desenvolupament. L'objectiu específic és donar suport i promoure una educació per al desenvolupament de qualitat, així com conscienciar a la ciutadania. Els projectes proposats han de fomentar la sensibilització i la crítica cap als rols de gènere, responsabilitat i estils de vida de les persones en relació a un món independent.


Oferiment de socis per a projectes d’Erasmus+

L’empresa búlgara Atlas Nova cerca oportunitats per participar en projectes europeus en el marc de la convocatòria Erasmus+ K1. Dia 4 de març és la data límit per presentar projectes a l’actual convocatòria del programa de finançament de la Comissió Europea


Cerca de socis per un projecte d’inclusió social mitjançant l’esport en el marc d’Erasmus+

L’organització Salaam Peace (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc del programa d’intercanvi Erasmus+.

L’objectiu és promoure la cohesió comunitària, la diversitat i els valors comuns de respecte pels drets humans mitjançant l’esport. El projecte estarà dedicat a joves d’entre 14 i 18 anys d’entre 2 i 5 països de la Unió Europea per experimentar la diversitat cultural de l’est de Londres i l’impacte del legat dels Jocs Olímpics.


Cerca de socis per un projecte d’igualtat per a dones refugiades

L’organització Manor Gardens Welfare Trust (Anglaterra) cerca socis per presentar un projecte finançat a través dels Fons s’Asil, Migració i Integració.


Cerca de socis per un projecte d’intercanvi de bones pràctiques en el marc d’Erasmus+ KA2

L’escola d’ensenyament secundari superior Greveskogen, a Vestfold (Noruega) cerca socis per presentar un projecte en el programa de la Comissió Europea Erasmus+ Key Action 2: Cooperation for innovation and exchange of good practices (EAC/A04/2015).


Cerca de socis per un projecte en matèria d'inserció professional de dones als camps de la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM)

L'ajuntament de Southhampton i la Universitat de Chichester, al sud del Regne Unit, cerquen socis per presentar un projecte a la convocatòria del programa Rights, Equlity and Citizenship de la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea que serà llançada el pròxim mes de desembre (JUST/2015/RGEN/AG/ROLE).

L'objectiu del projecte és desenvolupar una xarxa de treball transregional per desenvolupar i dur a la pràctica noves estratègies contra l'exclusió de dones joves a determinades ocupacions com els serveis socials, ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.


Cerca de socis per un projecte amb ONGs que treballin amb discapacitats

L’ONG polonesa Wielkopolska Society of the Orthopedically Handicapped (regió de Wielkopolska) cerca organitzacions associades a projectes amb persones amb discapacitat locomotora o intel·lectual per participar en un projecte d’intercanvi d’experiències sobre finançament d’accions.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant