Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Salut


Búsqueda de socios para formar parte en un grupo de trabajo de turismo sénior

En el marco de la convocatoria AG D4: Innovation for age-friendly buildings, cities and environments de European Innovation Partnernship on Active Ageing (EIP on AHA), se incluye en su plan de acción un grupo de trabajo de turismo orientado a la tercera edad, con el objetivo de promover hábitos saludables y activos mediante la participación de las personas mayores en actividades de ocio o de turismo.

Se destacan los siguientes objetivos:

- crear una red de contactos para el turismo sénior

- mejorar la calidad de vida de las personas mayores

- fomentar el turismo sénior

- mejorar el acceso al alojamiento y a los servicios

- contribuir a la economía plateada

- promover la inclusión de turismo sénior en la agenda de las administraciones locales y regionales (LRAs )


Oberta la presentació de candidatures pels Premis RegioStars 2017

La Comissió Europea llança la nova edició dels Premis RegioStars 2017 de la Unió Europea. Aquests premis cerquen identificar les bones pràctiques en el desenvolupament regional i destacar projectes originals i innovadors.

Es poden presentar projectes que hagin rebut cofinançament després del 01/01/2008 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o del Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels períodes de programació 2007-2013 o 2014-2020. 


Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.


Cerca de socis per a oferir un assessorament especialitzat en el benestar i cura de les persones que envelleixen.

La Universitat de Lathi de Ciències Aplicades (Lahti UAS) i socis locals de Finlàndia cerqueen socis per a un projecte del programa "Personalised coaching for well-being and care of people as they age", en el marc d'Horizon 2020. La idea del projecte està relacionada amb el benestar cognitiu.


Cerca de socis per a participar en un projecte en l'àmbit de la salut

El consell municipal de Blackpool, nord-oest d'Anglaterra, està interessat a participar en un projecte europeu de salut pública. En particular les seves prioritats principals són: abús d'alcohol, salut mental dels menors, obesitat dels nens i menjar saludable a les escoles. També està interessat a augmentar les capacitats i el desenvolupament del personal en el sector públic.


Cerca de consorcis que participin en el Programa "Development Education and Awareness Raising" (DEAR)

L'agència extremenya de cooperació al desenvolupament internacional cerca un consorci per a participar com a soci en la Proposta de Convocatòries del Programa "Desenvolupament, Educació i campanyes de sensibilització" (EuropeAid/151103/C/ACT/MULTI - DEAR Programme).

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria de propostes és promoure el desenvolupament, l'educació i les campanyes de sensibilització de les polítiques de cooperació al desenvolupament. L'objectiu específic és donar suport i promoure una educació per al desenvolupament de qualitat, així com conscienciar a la ciutadania. Els projectes proposats han de fomentar la sensibilització i la crítica cap als rols de gènere, responsabilitat i estils de vida de les persones en relació a un món independent.


Cerca de socis per un projecte per potenciar entre els joves estils de vida saludables

L’organització New Choice for Youth (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc de la convocatòria d’ERASMUS+ Key Action 2: Strategic partnership in the field of youth.


Cerca de socis per un projecte d’igualtat per a dones refugiades

L’organització Manor Gardens Welfare Trust (Anglaterra) cerca socis per presentar un projecte finançat a través dels Fons s’Asil, Migració i Integració.


Cerca de socis per un projecte en gestió de Big Data a polítiques públiques sanitàries en el marc d’H2020

La Universitat de Piraeus (Grècia) cerca socis per presentar un projecte a la convocatòria d’Hortizó 2020 Societal Challenge: Health, Demographic Change and Wellbeing en el subtema Call on Personalised Medicine: Big Data supporting Public Health policies SC1-PM-18-2016


Oferiment de socis per a projectes relacionats amb salut de l’organització AGEL Research a Centre Europa, emmarcat a Horizon 2020

AGEL Research  és membre d’AGEL, el grup mèdic més gran del Centre d’Europa. Voldrien col•laborar com a socis a qualsevol projecte relacionat amb salut oferint la seva extensa base de dades sobre pacients i la col•laboració en els projectes dels seus treballadors experts.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant