Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Energia


Recerca de socis per participar en un projecte de zones energètiques locals intel·ligents (Smart Local Energy Zones) en el marc del programa Horizon 2020

- Impulsar la transició energètica de combustibles fòssils a sistemes energètics renovables i intel·ligents amb l'aplicació d'una perspectiva holística i sistèmica.
- Crear nous llaços de valor energètic i d'estructures de mercat que mantenguin els fluxos de doblers dins de la pròpia regió.
- Potenciar l'economia regional, així com desenvolupar l'economia circular a tota la Unió Europea.
- Implicar al voltant de 500 pobles/municipis energètics a tota la Unió Europea i entre 500.000 i 1 milió de persones de manera directa.


Cerca de socis per a unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles

Metapolis, una pime de Bordeus, vol unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles d'Horitzó 2020 (H2020-SCC-2016-2017).


Cerca de socis per a participar a un consorci sota el Programa COSME, convocatòria cluster go international en l'ambit de l'energia

POLE AVENIA de la regió d'Aquitània (França), cerca integrar-se dins un consorci en el marc de la convocatòria de propostes d'internacionalització de Clústers per treballar en l'àmbit de l'energia.

La data límit per expressar l'interès és el 16 de maig.

La data límit de la convocatòria és el 23 de maig


Cerca de socis per a un projecte d'energia renovable en el marc del programa Horitzó 2020

Greater Manchester Combined Authority i l’Àrea Metropolitana de Barcelona busquen una o dues ciutats/regions per a formar part del projecte Smarties. El projecte s’emmarca en el programa Horitzó 2020, concretament en el subprograma Reptes Socials-Energia segura, neta i eficient baixa en emissions de carboni.

L’objectiu del projecte és donar suport a les regions i ciutats per a demostrar solucions innovadores combinant sistemes d'emmagatzematge a gran escala, energies renovables i tecnologies orientades a la gestió de la demanda.


Cerca de socis per a un projecte de biomassa en el marc del programa INTERREG EUROPE


La Diputació Provincial de Jaen i la fundació CITOLIVA busquen socis per a formar part del projecte Mass-for-grow per a millorar la competitivitat de les PIMES, sobretot en àrees rurals.  

L'objectiu és fomentar l'explotació sostenible de la biomassa per a obtenir energia renovable i productes amb valor afegit.


Búsqueda se socios para un proyecto de innovación en turismo sostenible en el marco del programa INTERREG

El instituto de biometerología del Consejo Nacional para la Investigación de Italia busca socios para el proyecto “Manage and Assess Sustainable Tourism by Indicators” (MASTI) que será presentado a la convocatoria INTERREG EUROPE-  Priority Axis 1: Strengthening research, technological development and innovation - 1.2 Improve the implementation of regional development policies and programmes.


Cerca de socis per a un projecte de desenvolupament urbà intel·ligent

ASSTREIA, una ONG de Moldàvia, cerca socis per a un projecte anomenat “Infraestructura Innovadora intel.ligent”, en el marc del programa Horizon 2020 (ciutats intel.ligents).

El projecte pretén crear una ciutat intel·ligent, adreçada a l'usuari i a la demanda, mitjançant un desenvolupament sostenible i un model de regeneració urbana, dirigint una transformació d’èxit d'infraestructures i serveis.


Cerca de socis per un projecte sobre solucions innovadores de proveïment energètic als habitatges

Una organització de Londres cerca consorcis per participar a dues convocatòries del programa H2020: Reptes Socials de la Comissió Europea


Cerca de socis per un projecte eficiència energètica mitjançant noves tecnologies

La Junta d’Andalusia cerca urgentment un soci per presentar un projecte a la convocatòria EE-07-2016-2017: Behavioural change toward energy efficiency through ICT en el marc d’H2020.

L’objectiu del projecte CuBBee (Customized Building Automation Platform for End-Users Behaviour towards Energy Efficiency) és desenvolupar i demostrar com plataformes globals i interoperables es poden convertir en eines personalitzades per operadors d’edificis i usuaris finals.

L’aplicació inclou una sèrie d’eines i aplicacions simples d’usar per promoure un canvi en el consum energètic dels usuaris que estaran informats del preu i el consum energètic que implica cada una de les seves decisions.


Cerca de socis per un projecte sobre transport intel·ligent, verd i integrat

El North-South Logistics & Transport Cluster de Polònia cerca socis per presentar un projecte previst en el programa de treball 2016-2017 del d’H2020 a la convocatòria Smart, Green and Integrated Transport (2016-2017 Mobility for Growth: Topic MG5.1.2016 Networked and efficient logistics clusters).Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant