Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Transport


Cerca de socis per a unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles

Metapolis, una pime de Bordeus, vol unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles d'Horitzó 2020 (H2020-SCC-2016-2017).


Cerca de socis per a un projecte de tecnologia blava

El Departament de Comerç, Finances i Navilier de la Universitat Tecnològica de Xipre està interessat a formar part d'un consorci en el marc de la convocatòria de "Tecnologia blava: transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca del mar".

L’objectiu de la convocatòria és fomentar la inversió i la cooperació entre la recerca i la innovació per a aconseguir l'arribada de nous productes o tecnologies focalitzades a les conques marines. 


Cerca de socis per un projecte d’innovació en transport en el marc de la convocatòria INTERREG

El projecte INNOTRANS és la continuació del projecte METRIC finançat a l’anterior període de programació FP7. Aquesta primera fase va consistir a desenvolupar un full de ruta en innovació en el sector transports basat en principis d’especialització intel·ligent. Ara un grup del Parc Tecnològic de la Universitat de Conventry (Regne Unit) cerca socis per desenvolupar una segona fase del projecte i presentar-la a la convocatòria del programa INTERREG.


Cerca de socis per un projecte sobre transport intel·ligent, verd i integrat

El North-South Logistics & Transport Cluster de Polònia cerca socis per presentar un projecte previst en el programa de treball 2016-2017 del d’H2020 a la convocatòria Smart, Green and Integrated Transport (2016-2017 Mobility for Growth: Topic MG5.1.2016 Networked and efficient logistics clusters).


Oferiment de socis de l’organització francesa SAFRA per a projectes del programa Horizon 2020

L’empresa francesa SAFRA es dedica al taller de carrosseries i equipaments de vehicles de carretera i ferrocarril, el disseny d’interiors i el muntatge de botigues i locals professionals. 

Basant-se en els seus 60 anys d’experiència en remodelació i millora d’autobusos i en col•laboració amb autoritats locals, SAFRA ha decidit diversificar la seva activitat i desenvolupar un concepte innovador creant un bus urbà verd anomenat “businova”. 

Businova és un concepte únic basat en un sistema multihíbrid d’acoplament de tres fonts d’energia diferents i un marc bi-modular. 


Búsqueda de socios para un proyecto en materia de turismo costero sostenible bajo el programa InterregMED

El municipio de Ferrara (Italia) busca 5 socios de Francia, España y Portugal para presentar un proyecto a la convocatoria Interreg Med en el objectivo específico 3.1 (Enhance the development of a sustainable and responsable coastal and maritime tourism in the MED area).

El objetivo del proyecto es reconectar las zonas marítimas y costeras con el interior, sobre todo para áreas con lugares catalogados por la UNESCO.


Cerca de socis per un projecte dins el marc de la futura convocatòria d’H2020 «Port of the Future» en matèria de transport

La regió polonesa de Wielkopolska cerca socis per presentar un projecte a la pròxima convocatòria MG-7.3-2016 The Port of the Future (Horizon 2020 Transport work programme 2016/2017) que sortirà publicada previsiblement el mes de setembre.


Oberta la convocatòria per participar en el projecte SWITCH per reduir el tràfic als nuclis urbans

SWITCH és un projecte finançat per la Comissió Europea que té per objectiu reduir el tràfic a les ciutats substituint l’ús del cotxe per bicicletes o caminant. El projecte va començar a ser implementat fa dos anys dissenyant plans personalitzats de trajectes a 5 ciutats europees. Mitjançant la promoció dels beneficis per a la salut i el medi ambient el projecte ha modificat la rutina dels usuaris a l’hora de realitzar trajectes curts.

Durant aquesta primera fase de treball SWITCH va servir per elaborar una metodologia pràctica i transferible a altres centres urbans basats en campanyes de mobilitat i salut o ús de noves tecnologies.


Cerca de socis per al projecte Ulbec

L’objectiu és continuar amb un projecte previ de la Universitat de Gant. Consisteix en desenvolupar un monoplaça que sigui una alternativa als cotxes per desplaçaments de curta durada. Ha de ser suficientment ràpid, còmmode i segur. Ha de ser més econòmic i ha d’utilitzar menys energia que els utilitaris convencionals.


Projecte Europeu Solutions: sobre el transport urbà innovador i verd existents.

L'objectiu principal del projecte serà l'intercanvi de coneixements entre ciutats d'Europa, Àsia, Amèrica Llatina i la Mediterrània. Aquest projecte reuneix alguns dels principals experts i xarxes de ciutats d'aquestes regions, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi de coneixements i impulsar l'adopció de solucions de mobilitat urbana sostenibles innovadores a través d'una major explotació dels coneixements existents.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant