Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel Órea:
CiŔncia i Tecnologia


Cerca de socis per a un agermanament en el Camp de la recerca en intelĚligŔncia empresarial

L’Universitat Europea del Sud-est (SEEU), de Macedònia, cerca socis per a dur a terme un agermanament en el marc de la convocatòria d’Horitzó 2020-WIDESPREAD-2016-2017, tema WIDESPREAD-01-2016-2017. L’objectiu d’aquest agermanament és incrementar la capacitat de recerca en  intel·ligència empresarial. El repte específic del projecte és adreçar la recerca i la mancança de xarxes, així com les deficiències, en el camp de la intel·ligència empresarial entre les institucions de recerca.


Cerca de socis per a unir-se a un consorci en el marc de la convocat˛ria de propostes de ciutats intelĚligents i sostenibles

Metapolis, una pime de Bordeus, vol unir-se a un consorci en el marc de la convocatòria de propostes de ciutats intel·ligents i sostenibles d'Horitzó 2020 (H2020-SCC-2016-2017).


Cerca dĺun consorci per a presentar un projecte en el marc del Programa Horitzˇ 2020

TSSG Overview cerca un consorci per a poder presentar projectes sota el marc del Programa Horitzó 2020 en àrees com les TIC i Internet de les Coses (Iot).


Cerca de socis per a formar part en un consorci per a un projecte dĺhoritzˇ 2020

La Fundació CETEMET (Centre tecnològic metal-metàl·lic i del transport), situada a Jaén, està interessada a unir-se a un consorci ja format per a participar en un projecte d'Horitzó 2020.


Cerca de socis per a oferir un assessorament especialitzat en el benestar i cura de les persones que envelleixen.

La Universitat de Lathi de Ciències Aplicades (Lahti UAS) i socis locals de Finlàndia cerqueen socis per a un projecte del programa "Personalised coaching for well-being and care of people as they age", en el marc d'Horizon 2020. La idea del projecte està relacionada amb el benestar cognitiu.


Cerca de soci pel Projecte AGREENMED: Per una Agricultura IntelĽligent i Sostenible basada en Tecnologies Netes.

Promoure la transferència tecnològica i la comercialització dels resultats de recerca, reforçar els vincles entre la investigació, la indústria i altres actors del sector privat.


Cerca de socis per a crear una capacitat emprendedora en els joves migrants (224-G-GRO-PPA-16-9235)

La Regió d'Ombria, Itàlia, cerca socis per a un projecte sota la convocatòria de propostes "Enterpreunrial capacity building for young migrants" (224-G-GRO-PPA-16-9235). El projecte té com a objectiu proporcionar informació, formació i suport als nacionals de tercers països que resideixen legalment en el territori de la Unió Europea perquè esdevinguin emprenedors.


Cerca de socis per a un projecte dĺHoritzˇ 2020

La Universitat d’Economia i Negocis de Poznan (PUEB) cerca socis per a un projecte d’Horitzó 2020 que té com a objectiu la creació d’una metodologia d’avaluació de la seguretat innovadora de l’economia nacional H2020-SC6-CO-CREATION-2016-2017. El projecte està coordinat pel Centre National Científic de Kyiv (Ucrania).

El projecte té com a objectiu recollir els principis d'avaluació de la seguretat innovadora de l'economia nacional. Es tracta de determinar el conjunt d'indicadors òptims que permeten predir la importància de les innovacions per a reforçar l'economia nacional. Els resultats finals dels indicadors integrats es podran implementar en tots els Estats membres de la Unió Europea.

 


Oferiment de socis per participar a dues convocat˛ries dĺHoritzˇ 2020 en matŔria de fot˛nica, ˛ptica i lÓsers

El centre tecnològic d’ALPhANOV localitzat a la regió Nouvelle-Arquitaine (França) cerca projectes per participar com a socis a les dues pròximes convocatòries d’Horitzó 2020:

- NMBP-05-2017: Advanced materials and innovative design for improved functionality and aesthetics in high added value consumer goods

- NMBP-07-2017: Systems of materials characterisation for model, product and process optimisation


Cerca de socis per a un projecte de tecnologia blava

El Departament de Comerç, Finances i Navilier de la Universitat Tecnològica de Xipre està interessat a formar part d'un consorci en el marc de la convocatòria de "Tecnologia blava: transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca del mar".

L’objectiu de la convocatòria és fomentar la inversió i la cooperació entre la recerca i la innovació per a aconseguir l'arribada de nous productes o tecnologies focalitzades a les conques marines. Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant