Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Regional. Ciutadania


Cerca de socis per presentar un projecte de cooperació en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa.

El Govern local de Suffolk (Anglaterra) cerca un soci per presentar un projecte de cooperació a petita escala en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa

L'objectiu és incrementar el baix nivell de conscienciació de la població sobre el que fa l'arxiu històric de Suffolk. El Govern local d'aquesta ciutat està interessat a desenvolupar noves audiències i mostrar la seva importància per a grups minoritaris. Encara que un gran nombre de la població accedeix a aquest registre, hi ha altres grups d'usuaris com per exemple els nins, els joves o grups ètnics minoritaris que desconeixen què fa aquest arxiu i que es podrien beneficiar. 

 


Cerca de socis per a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans dins la mesura xarxes de ciutats, data límit 01/03/2017

El partenariat de sis municipis de la part oest de Suècia (anomenada V6) està cercant socis europeus interessats a participar en un projecte sota el Programa Europa amb els ciutadans. La idea d'aquest projecte consisteix en l'intercanvi de bones pràctiques entre els municipis participants sobre solucions innovadores en quant a habitatges sostenibles que estimulin la integració en àrees rurals.


Cerca de socis per a un projecte de preservació del Patrimoni cultural de les regions marítimes i costaneres europees (CULT-COOP-07-2017).

La Regió italiana de Calàbria cerca socis per a un projecte que pretén aportar un marc global general per a la preservació de les costes europees i els paisatges culturals marítims.

El projecte, que se situa en el marc de la convocatòria de propostes “Patrimoni cultural de les regions costaneres i marítimes  europees” (CULT-COOP-07-2017), ha d’estar geogràficament equilibrat i cobrir diferents tipus de costes europees i paisatges culturals marítims tenint en compte els diversos contexts històrics i l’actual estat d’aquestes regions.


Cerca d'institucions que duen a terme estudis i recerca en contractació per a administracions públiques

L'Institut Andalús de l'Administració Pública (IAAP) cerca gent o institucions que duen a terme estudis i recerca de sistemes de contractació per a administracions públiques en països desenvolupats, bones pràctiques en aquesta àrea i evidència científica en els models eficients.Cerca de socis per a presentar el projecte EUFOLK en el marc d'Europa Creativa

L'Escola de Música i Danses de Mallorca amb el suport del Consell de Mallorca (mitjançant el consorci Eurolocal) cerca socis per presentar el projecte EUFOLK sota el Programa d'Europa Creativa 2014-2020, dins la convocatòria de plataformes europees que es preveu que es publicarà a mitjans de desembre.

Amb una història de més de 30 anys de experiència prèvia, el Mallorca World Folk Festival cerca incrementar la qualitat artística, la diversitat, i especialment el reconeixement internacional augmentant significativament el nombre de participants internacionals que permeti consolidar una xarxa d'intercanvi cultural sustentada en els valors de la Unió Europea.

Cerca d'empreses que ofereixin pràctiques a curt terme per a estudiants d'instituts francesos

El Centre d'Europa Direct de Pau Pays de l'Adour, situat al sud de la Regió Nouvelle-Aquitaine, a França, cerca empreses disposades a oferir pràctiques a curt terme per als estudiants de dues escoles d'aquest territori francès.


Cerca de socis per a crear una capacitat emprendedora en els joves migrants (224-G-GRO-PPA-16-9235)

La Regió d'Ombria, Itàlia, cerca socis per a un projecte sota la convocatòria de propostes "Enterpreunrial capacity building for young migrants" (224-G-GRO-PPA-16-9235). El projecte té com a objectiu proporcionar informació, formació i suport als nacionals de tercers països que resideixen legalment en el territori de la Unió Europea perquè esdevinguin emprenedors.


Cerca de socis per a presentar un projecte en el marc del projectes d'Europa Creativa, Erasmus+ , H2020.

Les fundacions ``Michael Cacoyannis´´ i ``B and M Theocharakis´´ de Grècia cerquen socis per a poder presentar un projecte amb la finalitat d'integrar els refugiats en el mercat laboral i la societat mitjançant el desenvolupament d'un marc de cooperació entre els refugiats i els artesans locals.

El projecte es centrarà, entre d'altres, en:
- Captació d'artesans locals i d'experiències europees en aquest àmbit.
- Recerca en l'àmbit de les artesanies d'interès identificades. 
- Creació d'un registre d'artesans locals i refugiats.
- Creació de tallers, organització d'exhibicions temàtiques i de jornades formatives.


Cerca de socis per un projecte per millorar les habilitats socials dels joves

La Virtual School of Royal Borough of Kesington and Chelsea (Londres, Regne Unit) cerca socis per presentar un projecte conjunt en el marc d’Erasmus+ Youth Exchange.


Cerca de socis per a involucrar als joves en el diàleg amb els legisladors

Peabody, una organització benèfica de Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus+ Key Action 3: Strucured Dialogue Action.

El projecte, anomenat "The Young Ambassadors", cerca socis per a desenvolupar i posar en pràctica maneres creatives i innovatives de comprometre als joves en el diàleg amb els legisladors (incloent-hi entitats professionals i institucions polítiques) en el camp de la joventut.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant