Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Medi ambient


Recerca de socis per participar en un projecte de zones energètiques locals intel·ligents (Smart Local Energy Zones) en el marc del programa Horizon 2020

- Impulsar la transició energètica de combustibles fòssils a sistemes energètics renovables i intel·ligents amb l'aplicació d'una perspectiva holística i sistèmica.
- Crear nous llaços de valor energètic i d'estructures de mercat que mantenguin els fluxos de doblers dins de la pròpia regió.
- Potenciar l'economia regional, així com desenvolupar l'economia circular a tota la Unió Europea.
- Implicar al voltant de 500 pobles/municipis energètics a tota la Unió Europea i entre 500.000 i 1 milió de persones de manera directa.


Recerca de socis Horizon 2020 (Transport intel·ligent, verd i integrat)

La ciutat danesa d'Skive està cercant socis per desenvolupar dos projectes amb fons europeus: LC-MG-1-2-2018  (transport interurbà multimodal sostenible, mobilitat regional i planificació espacial) i LC-MG-1-3-2018 (Aprofitar i comprendre els impactes dels canvis en la mobilitat urbana en la formulació de polítiques per part de la innovació dirigida per la ciutat per a la mobilitat urbana sostenible).


CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 


Cerca de socis per a participar en un projecte per promoure la conservació i protecció de la pedra natural

El Centre tecnològic del marbre de Múrcia cerca socis interessats a participar en la proposta de projecte PETRA+, en el marc del Programa INTERREG SUDOE - Projecte de Cooperació transnacional per a promoure la conservació i protecció del patrimoni natural del sector de la pedra natural en l'àrea sudoe.


Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.


Cerca de socis per a un projecte de preservació del Patrimoni cultural de les regions marítimes i costaneres europees (CULT-COOP-07-2017).

La Regió italiana de Calàbria cerca socis per a un projecte que pretén aportar un marc global general per a la preservació de les costes europees i els paisatges culturals marítims.

El projecte, que se situa en el marc de la convocatòria de propostes “Patrimoni cultural de les regions costaneres i marítimes  europees” (CULT-COOP-07-2017), ha d’estar geogràficament equilibrat i cobrir diferents tipus de costes europees i paisatges culturals marítims tenint en compte els diversos contexts històrics i l’actual estat d’aquestes regions.


Cerca de soci pel Projecte AGREENMED: Per una Agricultura Intel•ligent i Sostenible basada en Tecnologies Netes.

Promoure la transferència tecnològica i la comercialització dels resultats de recerca, reforçar els vincles entre la investigació, la indústria i altres actors del sector privat.


Cerca de socis per a un projecte d'energia renovable en el marc del programa Horitzó 2020

Greater Manchester Combined Authority i l’Àrea Metropolitana de Barcelona busquen una o dues ciutats/regions per a formar part del projecte Smarties. El projecte s’emmarca en el programa Horitzó 2020, concretament en el subprograma Reptes Socials-Energia segura, neta i eficient baixa en emissions de carboni.

L’objectiu del projecte és donar suport a les regions i ciutats per a demostrar solucions innovadores combinant sistemes d'emmagatzematge a gran escala, energies renovables i tecnologies orientades a la gestió de la demanda.


Cerca de socis per a un projecte de tecnologia blava

El Departament de Comerç, Finances i Navilier de la Universitat Tecnològica de Xipre està interessat a formar part d'un consorci en el marc de la convocatòria de "Tecnologia blava: transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca del mar".

L’objectiu de la convocatòria és fomentar la inversió i la cooperació entre la recerca i la innovació per a aconseguir l'arribada de nous productes o tecnologies focalitzades a les conques marines. 


Cerca de socis per a un projecte de biomassa en el marc del programa INTERREG EUROPE


La Diputació Provincial de Jaen i la fundació CITOLIVA busquen socis per a formar part del projecte Mass-for-grow per a millorar la competitivitat de les PIMES, sobretot en àrees rurals.  

L'objectiu és fomentar l'explotació sostenible de la biomassa per a obtenir energia renovable i productes amb valor afegit.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant