Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Educació. Cultura


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

L'Asmildkloster Agricultural College és un col·legi de la regió central de Dinamarca. Estan cercant socis per desenvolupar l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques.

Elaborar una estratègia de desenvolupament sostenible de cara al 2020 relacionada amb els problemes mediambientals. La finalitat serà elaborar un catàleg de bones pràctiques per a la creació de comunitats sostenibles.
Els estudiants desenvoluparan habilitats perquè enfoquin la seva manera de viure des de la sostenibilitat del medi ambient i producció d'aliments.


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

L'escola Bhak de Korneuburg (Àustria) cerca un soci per participar en l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques. La intenció és fer un intercanvi entre ells i l'escola participant per conèixer ambdues cultures, la manera de viure i com és, durant una setmana, la vida al col·legi receptor.


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Aliances estratègiques en l'àmbit de l'educació i la formació

L'Association Limousine de la Qualité et de l'Origine i l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España estan cercant socis per desenvolupar el projecte Erasmus + (Acció clau 2: Aliances estratègiques en l'àmbit de l'educació i la formació). D'aquesta manera es volen desenvolupar els següents objectius: Establir una millor governança i comunicació dins dels sectors per satisfer els requisits del mercat tenint en compte l'impacte ambiental, el benestar animal, els riscos per a la salut humana i el model de cria. A més es vol ajudar a les empreses del sector alimentari i agrícola-ramader a saber com adaptar-se als canvis tecnològics, avançar en els models de producció i ensenyar com millorar la comunicació entre productor-distribuïdor-client.  Aquest projecte també vol ajudar a mantenir llocs de treball, així com crear-ne de nous.


Cerca de socis per a projecte de desenvolupament comunitari intercultural en zones d'alta diversitat - RAINBOW

L'objectiu principal és la promoció de processos d'integració i cohesió social a través d'accions de participació democràtica i convivència ciutadana entre la població i els arribats de tercers països en barris d'alta diversitat.


Recerca de socis per a Erasmus + Esports

El Consell del Comtat de Suffolk (Costa Est del Regne Unit) cerca socis que vulguin millorar els resultats acadèmics i els processos educatius de persones d'entre 14 i 16 anys mitjançant l'esport. D'aquesta manera volen col·laborar amb altres organitzacions educatives per compartir catàlegs de bones pràctiques, incloure l'activitat física en la vida escolar dels adolescents o influir en els models educatius actuals. A més vol que el projecte pugui influir en les polítiques educatives del futur.


Recerca de socis per participar en un projecte d'EUROPA CREATIVA

La Bibliothèque des Dominicains de Colmar (França) està cercant socis per participar al projecte EUROPA CREATIVA, en concret a la segona categoria, que correspon a projectes de cooperació de gran escala.


Recerca de socis per participar en un projecte de mobilitat per Formació Professional en el marc del Programa ERASMUS +

Per donar resposta a l'objectiu clau número 1 d'ERASMUS+, el Liceu Francès Haute Follis (País del Loira, França) ha llançat una recerca de socis per a la proposta ERASMUS + sobre la mobilitat per a Formació Professional. 


Búsqueda de socios sobre Proyecto de cooperación a gran escala en el marco del programa Europa Creativa.

  • Promover la capacidad de todos los jugadores en el campo de la arquitectura, así como lacompetitividad en este sector;
  • Crear una red europea de excelencia en el sector arquitectónico capaz de respondera los desafíos sociales en los diversos territorios;
  • Lanzar una nueva cultura arquitectónica que coloque a la arquitectura en el centro de nuestra sociedadretos y beneficios para todos los ciudadanos.


Convocatòria del Programa EUROPA CREATIVA. Suport a projectes de cooperació vinculats al Any Europeu del Patrimoni Cultural (35/2017)

L'objectiu d'aquest programa és donar suport als projectes que, relacionats amb L'any Europeu del Patrimoni Cultural, pretenguin fer créixer la consciència de partinença a un espai europeu comú mitjançant l'invercanvi de valors comuns. A més es vol fomentar el tema de patrimoni cultural com a font d'inspiració per a artistes contemporanis, per així augmentar la interacció entre el sector del patrimoni cultural entre altres mostres de creació artística. D'aquesta manera la innovació i la creació aniran lligats al projecte.


Búsqueda de socios para el proyecto “Water Sports and Wellness Activities Ways”

Los objetivos son:

-Crear un producto turístico de larga duración y sostenible, que mejore la economía a nivel local

-Crear un producto turístico específico, con un itinerario físico y virtual diseñado para diversificar la oferta turística

-Apoyar y reforzar los socios de pymes a lo largo del proyecto

-Crear y reforzar la colaboración entre empresas privadas y órganos públicos con la promoción del turismo

-Crear una red entre localidades cuyo vínculo sean los deportes acuáticos

-Crear una conciencia entre ciudadanos europeos, especialmente entre la juventud, sobre la importancia de respetar el medio ambiente y estimular la población europea en cuanto a la práctica de actividades en el exterior para conseguir un bienestar físico y mental.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant