Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Educació. Cultura


Convocatòria del Programa EUROPA CREATIVA. Suport a projectes de cooperació vinculats al Any Europeu del Patrimoni Cultural (35/2017)

L'objectiu d'aquest programa és donar suport als projectes que, relacionats amb L'any Europeu del Patrimoni Cultural, pretenguin fer créixer la consciència de partinença a un espai europeu comú mitjançant l'invercanvi de valors comuns. A més es vol fomentar el tema de patrimoni cultural com a font d'inspiració per a artistes contemporanis, per així augmentar la interacció entre el sector del patrimoni cultural entre altres mostres de creació artística. D'aquesta manera la innovació i la creació aniran lligats al projecte.


Búsqueda de socios para el proyecto “Water Sports and Wellness Activities Ways”

Los objetivos son:

-Crear un producto turístico de larga duración y sostenible, que mejore la economía a nivel local

-Crear un producto turístico específico, con un itinerario físico y virtual diseñado para diversificar la oferta turística

-Apoyar y reforzar los socios de pymes a lo largo del proyecto

-Crear y reforzar la colaboración entre empresas privadas y órganos públicos con la promoción del turismo

-Crear una red entre localidades cuyo vínculo sean los deportes acuáticos

-Crear una conciencia entre ciudadanos europeos, especialmente entre la juventud, sobre la importancia de respetar el medio ambiente y estimular la población europea en cuanto a la práctica de actividades en el exterior para conseguir un bienestar físico y mental.


Cerca de socis per presentar un projecte de cooperació en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa.

El Govern local de Suffolk (Anglaterra) cerca un soci per presentar un projecte de cooperació a petita escala en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa

L'objectiu és incrementar el baix nivell de conscienciació de la població sobre el que fa l'arxiu històric de Suffolk. El Govern local d'aquesta ciutat està interessat a desenvolupar noves audiències i mostrar la seva importància per a grups minoritaris. Encara que un gran nombre de la població accedeix a aquest registre, hi ha altres grups d'usuaris com per exemple els nins, els joves o grups ètnics minoritaris que desconeixen què fa aquest arxiu i que es podrien beneficiar. 

 


Cerca de socis per a un projecte del Programa Erasmus+ , acció K3: cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques en l'àmbit de la prevenció del radicalisme.

La Universitat de Toulouse 2 Jean Jaures  de la regió d'Occitània (França) cerca socis interessats a participar en una proposta de projecte sota el Programa Erasmus+, KA3. El projecte s'anomena ''Anem a educar!, innovació educativa i cooperació per prevenir el radicalisme violent dels joves´´. Es pretén millorar el procés de la innovació pedagògica, difondre eines i consells identificant bones pràctiques i garantint una avaluació rigorosa i científica de les modalitats i resultats.

En concret, la Universitat cerca socis que tinguin experiència en la rebuda de famílies de Síria i Iraq i en accions de prevenció del radicalisme dels joves. La data límit per expressar l'interès és el 22/05/2017.


L'objectiu és promoure la cooperació transnacional en particular l'àmbit de la radicalització de la joventut. L'extremisme violent és un repte no tant per a la seguretat dels països sinó també per als valors fonamentals de la Unió Europea: respecte de la dignitat humana, llibertat (incloent-hi la llibertat d'expressió, democràcia, igualtat, estat de dret i respecte de drets humans. Per tant, la prevenció de la radicalització dins els mecanismes de protecció judicial de la joventut és una prioritat europea


Cerca de socis per a acollir a estudiants a Londres

Twin training, una organització de Londres, cerca socis per a desenvolupar el projecte en el marc d'Erasmus +.

Twin Training està interessada a acollir a estudiants que arriben a Londres. Els objectius del projecte són la mobilitat, l'educació i la formació en habilitats.


CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 


Cerca de socis per a un projecte de preservació del Patrimoni cultural de les regions marítimes i costaneres europees (CULT-COOP-07-2017).

La Regió italiana de Calàbria cerca socis per a un projecte que pretén aportar un marc global general per a la preservació de les costes europees i els paisatges culturals marítims.

El projecte, que se situa en el marc de la convocatòria de propostes “Patrimoni cultural de les regions costaneres i marítimes  europees” (CULT-COOP-07-2017), ha d’estar geogràficament equilibrat i cobrir diferents tipus de costes europees i paisatges culturals marítims tenint en compte els diversos contexts històrics i l’actual estat d’aquestes regions.


Cerca d’un consorci per a presentar un projecte en el marc del Programa Europa Creativa- Projectes europeus de Cooperació

La Fundació Cultural de Piraeus Bank (PIOP), de Grècia, cerca un consorci per a poder presentar un projecte sota el Programa Europa Creativa, subprograma Cultura, Projectes Europeus de Cooperació. En particular, té l'interès específic de participar en un projecte de cooperació de llarga-escala. 


Cerca de socis per a presentar el projecte EUFOLK en el marc d'Europa Creativa

L'Escola de Música i Danses de Mallorca amb el suport del Consell de Mallorca (mitjançant el consorci Eurolocal) cerca socis per presentar el projecte EUFOLK sota el Programa d'Europa Creativa 2014-2020, dins la convocatòria de plataformes europees que es preveu que es publicarà a mitjans de desembre.

Amb una història de més de 30 anys de experiència prèvia, el Mallorca World Folk Festival cerca incrementar la qualitat artística, la diversitat, i especialment el reconeixement internacional augmentant significativament el nombre de participants internacionals que permeti consolidar una xarxa d'intercanvi cultural sustentada en els valors de la Unió Europea.

Cerca d'empreses que ofereixin pràctiques a curt terme per a estudiants d'instituts francesos

El Centre d'Europa Direct de Pau Pays de l'Adour, situat al sud de la Regió Nouvelle-Aquitaine, a França, cerca empreses disposades a oferir pràctiques a curt terme per als estudiants de dues escoles d'aquest territori francès.Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant