Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socisCerca socis pel àrea:
Agricultura. Pesca


CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 


Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.


Cerca de soci pel Projecte AGREENMED: Per una Agricultura Intel•ligent i Sostenible basada en Tecnologies Netes.

Promoure la transferència tecnològica i la comercialització dels resultats de recerca, reforçar els vincles entre la investigació, la indústria i altres actors del sector privat.


Cerca de socis per a unir-se a la Xarxa europea per a la cohesió i solidaritat a àrees rurals (ENSuRe)

La Xarxa dels Pobles (Network of Towns) forma part del programa Europa pels ciutadans. Es centra a facilitar el contacte directe entre els ens locals i regionals de la Unió Europea i els països veïns a través de projectes de cooperació.

El Regional Information Centre (RIC) Slovenska Bistrica (líder del projecte), busca socis per a sol·licitar fons a la Comissió Europea en nom de tots els socis, i crear una xarxa formada per 10 autoritats (ens locals i regions) i organitzacions de la societat civil.

Concretament, el projecte ENSuRe vol promocionar la ciutadania europea i augmentar la seva participació democràtica explicant les polítiques de la Unió Europea i la seva rellevància d'una forma més comprensible.

L'objectiu del projecte és afavorir la implicació dels ciutadans d'àrees rurals en el desenvolupament d'una Europa més solidària. Temes com la mala comprensió de les polítiques de la Unió Europea, la desinformació i els estereotips creen obstacles a l'hora de construir una Europa més solidària.

ENSuRe, dóna l'oportunitat als ciutadans per a reunir-se, discutir, planejar i implementar iniciatives encapçalades pels ciutadans i experts provinents d'àrees rurals en diversos països.


Cerca de socis per a un projecte de biomassa en el marc del programa INTERREG EUROPE


La Diputació Provincial de Jaen i la fundació CITOLIVA busquen socis per a formar part del projecte Mass-for-grow per a millorar la competitivitat de les PIMES, sobretot en àrees rurals.  

L'objectiu és fomentar l'explotació sostenible de la biomassa per a obtenir energia renovable i productes amb valor afegit.


Búsqueda de socios para un proyecto en turismo sostenible gastronómico

La Diputación de Huelva busca socios para presentar un proyecto a la convocatoria ENI CBC MED 2014-2020 (Objetivo temático A.1 Bussiness and SMEs development).

El proyecto que se desarrollará hasta 2020 pretende llevar a cabo iniciativas de turismo sostenible y diversificación de los servicios turísticos mediante la gastronomía y la dieta mediterránea.


Cerca de socis per a un projecte agroalimentari en el marc d'INTERREG EUROPE

El parlament regional de Wielkopolska ha adoptat el Programa per a la promoció de l'herència culinària de la regió i menjar d'alta qualitat.

El departament d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la regió polonesa Wielkopolska busca unir-se a un consorci per a dur a terme un projecte agrícola en el marc del programa Interreg en competitivitat de PIMES.

L'objectiu és millorar l'emprenditoria de les PIMES que es dediquen a la producció de productes d'alta qualitat.


Cerca de socis per a formar un consorci en el marc d'INTERREG EUROPE

TECNOVA és un centre tecnològic de la indústria auxiliar d'agricultura localitzat a Almeria. Format per 120 empreses relacionades amb el sector de la biotecnlogia, l'envasament, la nutrició vegetal i fitosanitària, el reg i tractaments d'aigües, etc. 

El centre està molt interessat en unir-se a una idea de projecte per a presentar-se a la pròxima convocatòria a l'abril del programa INTERREG EUROPE. 


Búsqueda de socios para un proyecto de apoyo a la competitividad y el crecimiento sostenible en el sector turístico en el marco del programa COSME

La Consejería de Turismo y Comercio de la Junta de Andalucía busca socios para formalizar un proyecto de gestión turística en el marco del subtipo 2 (Linked to the cultural heritage food/ Industrial Tourism), en el tema 2 (Diversification of supply and tourist EU products. Promotion of transnational thematic tourism products) de la convocatoria COS-TOUR 2015-3-04.


Oferiment de socis de la Universitat Pública de Navarra per a participar en projectes de Horizon 2020 sobre innovació amb l’aigua

La Universitat Pública de Navarra (UPN) està interessada en participar en projectes de Horizon 2020 sobre el tema d’acció climàtica, medi ambient, eficiència dels recursos i matèries primeres. Més específicament, estan interessats en la convocatòria WATER-2b-2015 sobre els enfocaments integrats sobre seguretat alimentària, energia baixa en carboni, gestió sostenible de l’aigua i mitigació del canvi climàtic. 

La UPN ha realitzat projectes d’investigació nacional, finançats principalment pel Ministeri Espanyol d’Investigació, publicant els resultats obtinguts a revistes d’alt impacte. A més tenen experiència en gestió de projectes del 7PM i H2020 així com en donar suport en tasques administratives. Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant