Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Recerca de socis
INTERREG EUROPE - Cerca de socis, Ciutat de Sant Cugat (Barcelona, Espanya)

La Ciutat de Sant Cugat (Barcelona, Espanya) està interessada en unir-se a un consorci per cooperar com a soci a la IV Convocatòria de propostes d'Interreg Europe dins el tema de competitivitat de les PIME.H2020 - cerca de socis per proposta de projecte sota el tema SwaftS-09-2018-2019: Suport a organitzacions de recerca per implementar plans d'igualtat de gènere

- Implementació del Pla d'Igualtat de Gènere (GEP) en organitzacions de recerca i a les universitats com a "conductors" per a canvis institucionals,eliminant barreres al reclutament, la retenció i la progressió professional de dones investigadores;
- Abordar els desequilibris de gènere en els processos de presa de decisions;
- Integració de la dimensió de gènere en els continguts de la recerca i la innovació tenint en compte les característiques biològiques i socials / culturals característiques de dones i homes.


Recerca de socis per participar en un projecte de zones energètiques locals intel·ligents (Smart Local Energy Zones) en el marc del programa Horizon 2020

- Impulsar la transició energètica de combustibles fòssils a sistemes energètics renovables i intel·ligents amb l'aplicació d'una perspectiva holística i sistèmica.
- Crear nous llaços de valor energètic i d'estructures de mercat que mantenguin els fluxos de doblers dins de la pròpia regió.
- Potenciar l'economia regional, així com desenvolupar l'economia circular a tota la Unió Europea.
- Implicar al voltant de 500 pobles/municipis energètics a tota la Unió Europea i entre 500.000 i 1 milió de persones de manera directa.


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

L'escola Bhak de Korneuburg (Àustria) cerca un soci per participar en l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques. La intenció és fer un intercanvi entre ells i l'escola participant per conèixer ambdues cultures, la manera de viure i com és, durant una setmana, la vida al col·legi receptor.


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

L'Asmildkloster Agricultural College és un col·legi de la regió central de Dinamarca. Estan cercant socis per desenvolupar l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques.

Elaborar una estratègia de desenvolupament sostenible de cara al 2020 relacionada amb els problemes mediambientals. La finalitat serà elaborar un catàleg de bones pràctiques per a la creació de comunitats sostenibles.
Els estudiants desenvoluparan habilitats perquè enfoquin la seva manera de viure des de la sostenibilitat del medi ambient i producció d'aliments.


Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Aliances estratègiques en l'àmbit de l'educació i la formació

L'Association Limousine de la Qualité et de l'Origine i l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España estan cercant socis per desenvolupar el projecte Erasmus + (Acció clau 2: Aliances estratègiques en l'àmbit de l'educació i la formació). D'aquesta manera es volen desenvolupar els següents objectius: Establir una millor governança i comunicació dins dels sectors per satisfer els requisits del mercat tenint en compte l'impacte ambiental, el benestar animal, els riscos per a la salut humana i el model de cria. A més es vol ajudar a les empreses del sector alimentari i agrícola-ramader a saber com adaptar-se als canvis tecnològics, avançar en els models de producció i ensenyar com millorar la comunicació entre productor-distribuïdor-client.  Aquest projecte també vol ajudar a mantenir llocs de treball, així com crear-ne de nous.


Cerca de socis - Sensibilització sobre la contribució dels immigrants a les societats de la UE

- Destacar la contribució positiva dels immigrants a la cadena de valor de la indústria del vi;
- Comunicar dades reals sobre mà d'obra migratòria en la indústria vinícola
- Construir evidències sobre la contribució dels migrants al manteniment del paisatge rural rural i les formes de vida tradicionals


Cerca de socis per a projecte de desenvolupament comunitari intercultural en zones d'alta diversitat - RAINBOW

L'objectiu principal és la promoció de processos d'integració i cohesió social a través d'accions de participació democràtica i convivència ciutadana entre la població i els arribats de tercers països en barris d'alta diversitat.


Recerca de socis per a Erasmus + Esports

El Consell del Comtat de Suffolk (Costa Est del Regne Unit) cerca socis que vulguin millorar els resultats acadèmics i els processos educatius de persones d'entre 14 i 16 anys mitjançant l'esport. D'aquesta manera volen col·laborar amb altres organitzacions educatives per compartir catàlegs de bones pràctiques, incloure l'activitat física en la vida escolar dels adolescents o influir en els models educatius actuals. A més vol que el projecte pugui influir en les polítiques educatives del futur.


Recerca de socis per participar en un projecte d'EUROPA CREATIVA

La Bibliothèque des Dominicains de Colmar (França) està cercant socis per participar al projecte EUROPA CREATIVA, en concret a la segona categoria, que correspon a projectes de cooperació de gran escala.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant