Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocatòria d'Acords Marc d'Associació 2018-2021 per a l'establiment d'una cooperació entre la CE, CHAFEA i els Ecc-net, CONS-ECC-2017

L'objectiu principal de la Xarxa ECC és proporcionar informació i assistència als consumidors per ajudar-los a exercir els seus drets i obtenir accés a una solució adequada als conflictes, inclosos els sistemes extrajudicials de resolució en línia descrits en els seus 9 objectius del Vademecum:
Proporcionar als consumidors informació
Ajudar als consumidors amb una queixa
Ajudar als consumidors amb una disputa
Organització d'activitats promocionals
Contribució a les activitats ADRODR
Xarxes i comentaris
Cooperació amb les activitats d'execució
Col·laborar amb els comerciants (associacions o organismes professionals)
Garantir una qualitat dels serveis uniformes normalitzats


Sisena convocatòria de propostes “Clean sky 2” del 2016 (H2020-CS2-CFP06-2017-01)

Clean Sky és el programa de recerca europeu que desenvolupa tecnologia innovadora i de vanguardia que té com a objectiu reduir el CO2, les emissions de gas i els nivells de soroll que produeixen els avions. En el marc del programa H2020, Clean Sky contribueix a l’enfortiment de la col·laboració de la indústria de l’aviació, el lideratge global i la competitivitat.


Convocatòries de propostes del Subprograma MEDIA- Suport als agents de ventes internacionals de pel·lícules cinematogràfiques europees, EACEA/01/2017

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el marc del subprograma MEDIA d'Europa Creativa. El subprograma MEDIA subvencionarà:

  • La creació de sistemes de suport a la distribució de pel·lícules europees no nacionals en sales i la resta de plataformes, i de suport a la seva comercialització internacional, concretament mitjançant la subtitulació, doblatge i l'audiodescripció. 


Convocatòria de propostes EaSi: Associacions transfrontereres i suport a la cooperació en matèria de mobilitat intracomunitària per als països del EEE i els interlocutors socials - VP/2017/006

La Comissió Europea llança aquesta convocatòria amb la finalitat de promoure la mobilitat geogràfica dels treballadors, impulsar les oportunitats de treball i donar supor a l'aplicació del Reglament EURES.


Convocatòria de propostes 2017 – Treballs preparatoris per a la modernització dels sistemes de comptabilitat financera del sector públic segons el principi de meritació – EUROSTAT/2017/CONT

La Comissió Europea llança una convocatòria amb la finalitat de proporcionar suport financer als Estats Membres per dur a terme treballs relacionats amb la modernització dels seus sistemes de comptabilitat financera del sector públic dins el marc de la comptabilitat de meritació amb vista a l'eventual aplicació del EPSAS.

La convocatòria de propostes està dirigida principalment als Estats Membres que no apliquin encara la comptabilitat d'acumulacions dins el sector públic i que estan treballant per introduir normes de comptabilitat de meritació internacionalment acceptades o normes comptables nacionals equivalents. També s'invita a les propostes dels Estats membres que ja utilitzen acumulacions, que estan avançant cap a sistemes harmonitzats de comptabilitat financera en tot el govern, o s'estan preparant per a aquesta reforma.


Convocatòria de propostes per a l’ implementació de l’entorn comú d’intercanvi d’informació en l’àmbit marítim de la Unió Europea (EASME/EMFF/2016/1.2.1.9/2017/1.2.1.3)

La present convocatòria de propostes té com a objectiu donar suport a les autoritats dels Estats membres de la Unió Europea i de l’Espai Econòmic Europeu en el desenvolupament dels serveis operacionals de l’entorn comú d’intercanvi d’informació (CISE, de les seves sigles en anglès) en l’àmbit marítim de la Unió Europea, permetent un intercanvi, integració i explotació de la informació rellevant per a donar millors usos operacionals.

Els serveis operacionals CISE haurien de construir sobre les solucions d’interoperabilitat (tècniques) CISE disponibles per tal de contribuir a millorar la interoperabilitat operacional entre els sistemes nacionals de Tècniques de la Informació i permetre un intercanvi  més eficaç d’informació a través de les fronteres.


Convocatòria de propostes de ``Suport als Estats membres per integrar la promoció de la salut i la prevenció de malalties en els àmbits de la salut i l’educació´´, HP-PJ-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Tercer Programa de Salut 2014-2020. Aquesta convocatòria té com a objectiu comunicar el potencial de la promoció de la salut i la prevenció de malalties i determinants de la salut en els Estats membres i augmentar el compromís de les autoritats públiques en aquest tema. 


Convocatòria de propostes 2017 - Suport al diàleg social, VP/2017/001

La Comissió Europea llança una convocatòria en l'àmbit del diàleg social amb la finalitat de reforçar el desenvolupament dels actors socials dins el semestre europeu i impulsar la seva contribució a l'elaboració de polítiques en aquesT àmbit. També es pretén reforçar la capacitat d'actors socials en l'àmbit nacional, especiament en aquells Estats membres on el diàleg social està subdesenvolupat.


Convocatòria de propostes 2017 millorant l'experiència dins l'àmbit de les relacions laborals, VP/2017/004

La Comissió Europea llança una convocatòria amb l'objectiu és millorar l'experiència i el coneixement en les relacions laborals mitjançant activitats d'anàlisi i investigació, tant en l'àmbit europeu com en termes comparatius (identificant convergències i diferències en els sistemes de relacions industrials situats en els Estats membres i països candidats), així es contribuirà a desenvolupar i reforçar la qualitat i l'eficàcia de les relacions industrials en els Estats membres i arran de tota Europa. 


Convocatòria de propostes de Suport a la distribució de pel·lícules no nacionals - la distribució Cine selectiu - EACEA/19/2016

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el marc d'Europa Creativa (2014-2020), subprograma MEDIA. Amb l'objectiu de promoure la circulació no nacional de pel·lícules europees, una de les prioritats del subprograma MEDIA és la següent:

- La distribució de pel·lícules en sales mitjançant el màrqueting no nacional, l'estratègia de marca, la distribució i l'exhibició d'obres audiovisuals. 

Aquest subprograma subvencionarà:
- La distribució de pel·lícules europees no nacionals en sales i altres plataformes, i la comercialització internacional d'obres audiovisuals, concretament mitjançant subtítols, doblatge i audiodescripció.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant