Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes 2017 - Suport al diÓleg social, VP/2017/001

La Comissió Europea llança una convocatòria en l'àmbit del diàleg social amb la finalitat de reforçar el desenvolupament dels actors socials dins el semestre europeu i impulsar la seva contribució a l'elaboració de polítiques en aquesT àmbit. També es pretén reforçar la capacitat d'actors socials en l'àmbit nacional, especiament en aquells Estats membres on el diàleg social està subdesenvolupat.


Convocat˛ria de propostes 2017 millorant l'experiŔncia dins l'Ómbit de les relacions laborals, VP/2017/004

La Comissió Europea llança una convocatòria amb l'objectiu és millorar l'experiència i el coneixement en les relacions laborals mitjançant activitats d'anàlisi i investigació, tant en l'àmbit europeu com en termes comparatius (identificant convergències i diferències en els sistemes de relacions industrials situats en els Estats membres i països candidats), així es contribuirà a desenvolupar i reforçar la qualitat i l'eficàcia de les relacions industrials en els Estats membres i arran de tota Europa. 


Convocat˛ria de propostes de Suport a la distribuciˇ de pelĚlÝcules no nacionals - la distribuciˇ Cine selectiu - EACEA/19/2016

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el marc d'Europa Creativa (2014-2020), subprograma MEDIA. Amb l'objectiu de promoure la circulació no nacional de pel·lícules europees, una de les prioritats del subprograma MEDIA és la següent:

- La distribució de pel·lícules en sales mitjançant el màrqueting no nacional, l'estratègia de marca, la distribució i l'exhibició d'obres audiovisuals. 

Aquest subprograma subvencionarà:
- La distribució de pel·lícules europees no nacionals en sales i altres plataformes, i la comercialització internacional d'obres audiovisuals, concretament mitjançant subtítols, doblatge i audiodescripció.


Convocat˛ria de propostes EaSI 2017 en l'Ómbit del treball no declarat VP/2017/005

La Comissió Europea llança aquesta convocatòria amb l'objectiu d'implementar i afegir valor a les activitats indicades en el Programa de Treball de la Plataforma Europea per combatre el treball no declarat. Altres objectius són desenvolupar i finançar iniciatives que promoguin la implementació, el coneixement i el millor cumpliment de normativa europea i comunitària en l'àmbit del treball no declarat. Així es promourà la reducció del treball no declarat i a l'aparició de treballs formals.

El coneixement adquirit amb aquests projectes tambè ajudarà a construir un coneixement basat en l'evidència per un millor disseny de la política en aquest àmbit. 


Convocat˛ria de propostes per a la millora de la cooperaciˇ administrativa i accÚs a la informaciˇ mitjanšant el desplašament de treballadors (VP/2017/003)

La present convocatòria de propostes, en el marc del programa EaSi 2017, té com a objectiu:

  • - Promoure cooperació transnacional entre les autoritats públiques i grups d’interès, incloent-hi la promoció i l’ús de Sistema d’Informació del Mercat Intern (IMI, de les seves sigles en anglès) i compartint experiències i millors pràctiques a aquest respecte.
  • - Incrementar l’accessibilitat, transparència o qualitat de la informació pel que fa als termes i condicions de l’ocupació i de les pràctiques existents en els Estats membres per a monitorar i fer complir les provisions de la Directiva de desplaçament dels treballadors.
  • - Promoure els testimonis justificatius a través de la recol·lecció i avaluació de les dades originals, anàlisis i informació especifica del procés de desplaçament, incloent-hi també la col·laboració entre les Universitats entre diverses disciplines, Centres de recerca, Instituts i grups d’interès.


Convocat˛ria de finanšament per projectes dĺeficiŔncia energŔtica (H2020-EE-2016-2017)

La Comissió Europea presenta les convocatòries de projectes dedicats a projectes d’eficiència energètica sota el programa Horitzó 2020: Reptes Socials durant els anys 2016-2017


Convocat˛ria de propostes 2017- Exercicis del mecanisme de protecciˇ civil de la Uniˇ UCPM-2017-EX-AG

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Mecanisme de Protecció Civil de la Unió amb la finalitat de millorar la preparació i la resposta de la protecció civil a tot tipus de desastres, incloent-hi la contaminació marina i els desastres químics, biològics, radiològics, nuclears (CBRN), així com catàstrofes i desastres combinats que afecten simultàniament a distints països (dins o fora dels Estats participants en el Mecanisme) proporcionant un entorn de proves de concepte i procediments operacionals establerts i/o nous del Mecanisme i una oportunitat d'aprenentatge per a tots els agents implicats en les intervencions d'assistència de protecció civil en el marc del Mecanisme.


Convocat˛ria de propostes Europea per a donar suport i complementar lĺajuda humanitÓria en tercers pa´sos (EACEA/08/2017)

La present convocatòria de propostes té com a objectiu finançar projectes que involucrin als voluntaris d’ajuda de la Unió Europea. Aquests projectes contribuiran a l’enfortiment de la capacitat de la Unió Europea per a proveir d’ajuda humanitària basada en les necessitats i enfortir la capacitat de resiliència de les comunitats vulnerables i afectades per desastres de tercers països a través de centrar-se en la preparació contra els desastres, reducció dels riscos del desastre i millorar l’enllaç entre la rehabilitació i el desenvolupament. A més, aquests projectes enfortiran les capacitats d’implementar a les organitzacions d’enviament i d’acollida que hi participin o que vulguin participar en la iniciativa dels voluntaris d’ajuda de la UE, incloent-hi eines i mètodes de prevenció primerenca de desastres.


Segona convocat˛ria del Programa Bilateral en innovaciˇ R˙ssia-Espanya (RUSSIP)

En el marc d’Acord de Col·laboració RUSSIP (Russian and Spanish Innovation Program) la present convocatòria té com a objectiu donar suport a les empreses de la Federació Russa i Espanya en projectes internacionals d’I+D. El finançament dels projectes a Espanya es durà a terme a través dels instruments CDTI disponibles per a projectes i+D en col·laboració internacional.


Convocat˛ria del Programa d'Ocupaciˇ i Innovaciˇ Social (EaSI), per a la Implementaciˇ de l'etapa Pilot del Servei Europeu de Seguiment de Pensions VP/2016/17

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa d'Ocupació i Innovació Social (EaSI), amb l'objectiu general d'augmentar la sensibilització sobre les pensions dels treballadors mòbils. Els objectius específics:
- Implementar la fase pilot d'un servei europeu de seguiment de pensions (ETS per les seves segles en anglès).
- Dur a terme els treballs preparatoris per al desplegament complet de l'ETS.
 
Augmentar la sensibilització sobre aquesta iniciativa, mobilitzar les parts interessades y crear un especial interès per aquest tema seran qüestions prioritàries. 

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant