Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes 2017 - Erasmus per a Joves Emprenedors Globals - Proyecte Pilot

La Comissió Europea llança una convocatòria per a implementar un projecte pilot iniciat pel Parlament Europeu sobre la extensió geogràfica de l'actual Programa ``Erasmus per a Joves Emprenedors´´. L'objectiu de la convocatòria és promoure la trasnferència transfronterera del coneixement i l'experiència, cultura emprenedora i la iniciativa empresarial. 

El propòsit d'aquesta convocatòria és seleccionar una organització/consorci que reclutarà empresaris amfitrions dels Estats Units (màxim dos Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia i gestionarà els intercanvis exitosos amb almenys 120 nous emprenedors de la Unió Europea. Els objectius específics són: promoure l'intercanvi d'empresaris de països de la UE i fora d'Europa: Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia (seleccionats pel sol·licitant entre Singapur, Taiwan o Corea del Sur);Proporcionar formació en el lloc de treball a nous emprenedors (NE) amb empresaris d'acollida establerts en petites i mitjanes empreses en altres països no comunitaris i millorar l'accés al mercat i la identificació de socis potencials per a noves empreses europees en Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia.


Convocat˛ria de propostes del Subprograma Cultura per al suport de projectes de traducciˇ literÓria, EACEA/15/2017

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria de propostes dins el subprograma CULTURA d'Europa Creativa per a projectes de traducció literària. Les prioritats del suport als projectes de traducció literària són:

- Donar suport a la promoció de la literatura traduïda europea.
- Fomentar les traduccions de llengües minoritàries a l'anglès, francès i espanyol, ja que aquestes traduccions poden contribuir a una major circulació de les obres.
- Fomentar la traducció de gèneres menys representats com les obres per a un públic jove (nins, adolescents i joves), còmics/novel·les gràfiques, relats curts o poesia.
- Fomentar la utilització adequada de les tecnologies digitals, tant en la distribució com en la promoció de les obres.


Programa Horizon 2020. Convocat˛ria pel premi a la capital europea de la innovaciˇ

El premi a la Capital Europea de la Innovació té com a objectiu proporcionar un reconeixement europeu a les ciutats que fan més per a promoure la innovació dins de les seves comunitats i així millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Les ciutats sol·licitants seran jutjades sobre les solucions innovadores als reptes socials rellevants declarats en la seva sol·licitud. En particular, les ciutats hauran de demostrar com crear les condicions locals per a innovar experimentant conceptes, processos, eines i models de governança innovadors; comprometre als ciutadans; atreure nous talents, recursos, finançament, inversions, i posicionant-se com a models a seguir per altres ciutats.


Convocat˛ria d'accions per construir habilitas per Copernicus, 271/G/GRO/COPE/17/10036

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa Copernicus amb els següents objectius:

  1. Augmentar el nombre de persones que poden accedir i utilitzar les dades i la informació de Copernico. Això podria incloure usuaris bàsics i /o usuaris avançats / innovadors de Copernicus.
  2. Augmentar l'oferta de competències per estimular el creixement d'ocupació geoespacials en Europa (és a dir, la proposta ha d'abastar les  bretxes actuals i futures en el mercat de treball).


Convocat˛ria de propostes EaSI 2017 ľ Suport als costos de transacciˇ per al finanšament dĺempreses de lĺeconomia social, VP/2017/013

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el Programa Europeu d'Ocupació i Innovació Social (EaSI) amb la finalitat de provar un esquema de suport als costos de transacció en forma d'una subvenció que es combinarà amb instruments financers com a mitjà per abordar el desajustament de les diferents inversions necessàries i sostenibles. Més concretament, té per objecte afavorir les inversions de capital de risc inferior a 500.000 EUR, que pel contrari no es produirien.


Convocat˛ria de propostes del Programa Justicia JUST-AG-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el programa Justícia 2014-2018 amb la finalitat de promoure la cooperació i la formació en l'àmbit judicial i garantir l'accés a la justícia així com les iniciatives en l'àmbit de les polítiques de drogues. 


Convocat˛ria de propostes per a donar assistŔncia tŔcnica a les organitzacions dĺenviament i dĺacollida dĺajuda humanitÓria (EACEA/09/2017)

L’objectiu d’aquesta convocatòria de propostes és enfortir les capacitats d’enviament i ostatge de les organitzacions que volen participar en la iniciativa de voluntaris d’ajuda de la Unió Europea i assegurar que compleixen amb els estàndards i procediments establerts pel que fa als voluntaris candidats i per tal d’obtenir la certificació que es requereix per a poder desplegar voluntaris d’ajuda de la UE.


Programa de Economistas Visitantes para dar apoyo en el Informe de Competitividad (2011-2014)

La Agencia Ejecutiva para las pequeñas y medianas empresas (EASME) invita a personas naturales a presentar su interés para formar parte del grupo de expertos externos para intercambiar experiencias y conocimientos sobre metodología y micro-economía en las áreas de política industrial y reformas económicas (COS-SM2014-2-04). Las visitas pueden ser de 3 días a 3 meses.


PROPERA CONVOCATORIA DEL PROGRAMA INTERREG EUROPE

Per reforçar l'eficiència de la Política de Cohesió, el Programa Interreg Europe promou l'intercanvi d'experiències entre socis a través de la Unió i la identificació i difusió de bones pràctiques amb vista a la seva transferència, principalment a programes operatius sota l'objectiu d'Inversió per al Creixement i l'Ocupació però també, quan escaigui, als programes de l'objectiu Cooperació Territorial Europea. Per a això es facilitarà i recolzarà l'aprenentatge de polítiques, l'intercanvi de coneixement i la transferència de bones pràctiques entre autoritats locals i regionals i altres actors regionals de rellevància.

Les prioritats del programa són les següents:

-Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació
-Competitivitat de Petites i Mitges Empreses
-Economia Baixa en Carboni
-Medi ambient i eficiència energètica


Convocat˛ria del Programa EaSI sobre activitats de sensibilitzaciˇ en l'Ómbit de les capacitats per adults, VP/2017/011

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa europeu per a l'Ocupació i la Innovació Social (Easi)``Vies de millora de les capacitats: noves oportunitats per als adults´´ amb la finalitat, en termes generals de donar suport a la implementació de la Recomanació del Consell relativa a itineraris de millora de les capacitats i noves oportunitats per adults.
Els objectius específics d'aquesta convocatòria són:

-  Ajudar a un Estat membre a preparar el terreny per a l’aplicació de la Recomanació del Consell sobre `` Vies de millora de les capacitats´´

-  Ajudar a un Estat membre a promoure l’adopció de disposicions sostenibles per a l’aplicació de la Recomanació del Consell relativa a les Vies de millora de les capacitats.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant